MelihST324
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 131
Rainbow six siege oynayıcısıyım fps oyunudur bu windows 7 yükleyeceğim önerileriniz nelerdir
Sorun yaşatırmı ? fps oyunu ya o yüzden.Hayirlisi olsun.
Windows 7 yüklemenize gerek yok.Rainbow six siege oynayıcısıyım fps oyunudur bu windows 7 yükleyeceğim önerileriniz nelerdir
neden ?Windows 7 yüklemenize gerek yok.
8.1 kurun en azından.Sorun yaşatırmı ? fps oyunu ya o yüzden.
Windows 7 kuracağım herkes virüslere dayanıksız desteği yok diyor ama ben zaten 1 oyun oynuyorum.8.1 kurun en azından.
1. istediğin kadar oyun oyna ama güncel driverleri destekleyemeyebilir. 2. Windows 10 zaten güncel oyunların çocuğunu rahatça oynatabiliyor. Yani kasma, donma vs.. gibi sorunlar ile fazla karşılaşmazsın.Windows 7 kuracağım herkes virüslere dayanıksız desteği yok diyor ama ben zaten 1 oyun oynuyorum.
Saolun ama win7 kuracağım iyi günler1. istediğin kadar oyun oyna ama güncel driverleri destekleyemeyebilir. 2. Windows 10 zaten güncel oyunların çocuğunu rahatça oynatabiliyor. Yani kasma, donma vs.. gibi sorunlar ile fazla karşılaşmazsın.
Ne istiyorsunuz o hantal sistemden anlamıyorum. SSD olsa bile Windows 8.1 ve 10 kıyasla çok yavaş. Ayrıca R6 yakın zamanda Windows 10 ve 11 işletim sistemi desteği sununca tekrar formatla uğraşacaksın.neden ?
W7 Hantalmış hahah. GümledimNe istiyorsunuz o hantal sistemden anlamıyorum. SSD olsa bile Windows 8.1 ve 10 kıyasla çok yavaş. Ayrıca R6 yakın zamanda Windows 10 ve 11 işletim sistemi desteği sununca tekrar formatla uğraşacaksın.
Bilgisayarı Windows 10 ve 11'i kaldırmayan herkes nedense 7 fanboyu olmuş bir anda. Evet 7 gayette hantal bir işletim sistemi.W7 Hantalmış hahah. Gümledim
W7 yi kullanmadigina yemin edebilirim. merak etme pcme 10 tane windows 10 kurarim yine kaldirir suan w10 kullaniyorum zaten merak etmeBilgisayarı Windows 10 ve 11'i kaldırmayan herkes nedense 7 fanboyu olmuş bir anda. Evet 7 gayette hantal bir işletim sistemi.
Çok Çocukca Bir Mesaj Yazmışsın.W7 yi kullanmadigina yemin edebilirim. merak etme pcme 10 tane windows 10 kurarim yine kaldirir suan w10 kullaniyorum zaten merak etme
İşyerinde tüm bilgisayarlar Windows 7. Ben de bilişim uzmanı olarak çalıştığım için emin ol her gün onlarca bilgisayarla haşır neşir oluyorum. Sizin gibi kullanımım yok yani her şeyiyle kullanıyoruz işletim sistemini.W7 yi kullanmadigina yemin edebilirim. merak etme pcme 10 tane windows 10 kurarim yine kaldirir suan w10 kullaniyorum zaten merak etme
10 kullanamadığı için demek 2 anlama çıkarne cahilsin hala 10 kullanmadin diyon ya koskoca belirtmisim 10 kullaniyorum diye
bilisim uzmanligini birak okuma yazma ogren
Ben de seninle muhabbet etmek istemiyorum bilgin zerre yok bu konuda ama mecbur sürekli yazdığın için cevap hakkı doğuyor. Arkadaş da haklı bu arada mesajında.biz konusurken araya girme senle muhabbet etmek isteyen yok