Mr.Pavarotti
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 592
Yoo niye ingiliz merkezli olsun niye muhalefet sevinsin
Adam bizim sorupda cevap alamadığımız soruyu sormuş. Kandır sen kendini dahaSoruyu soran İngiliz merkezili gazete... İyimser ve iyi niyetli bir soru sormasını bekleyemezdiniz tabii ki.
Ama bizim muhalefet gene altın bulmuş gibi koşunn Türkiye'ye ne dediler diye siyaset yapmaya çalışıyorlar
Konuşmanın tam hali bu. 15.25 Sonrası cevabını veriyor Dış İşleri Bakanımız.
Klasik OzkanK..Aç Halk TV KRT Tele1 flan. Oyun havasıyla verecekler neredeyse bu haberi. Daha Önce geçen seneydi Heralde gene Cumhurbaşkanı Katara gittiğinde muhalif medya para dilenmeye gitti bizzat Kemal Kılıçdaroğlu yok para için eğildiler bilmem ne diye ucuz siyaset yapmadı mı ? Kendi ülkende ki parti ve muhalefet bunu yaparsa yapancılar ne yapmasın.
Dış politikada iktidara edilecek laflar mı bunlar ? Fransasından tut Amerikasına İngiltereden Tut Avrupa ülkelerine çoğu Katara BAE ye Suudi Arabistana gidip ikili ilişkiler anlaşmalar yapıyor para alıp veriyor. Onların iç siyesetinde para dilenmeye gidiyor para için önlerinde eğildi veya ülkeyii sattı diyen muhalefet var mıdır ? Ben hiç sanmıyorum ancak bizim ülkeye özel bu SIĞ muhalefet...
2 gün Önce Fransa Devlet Başkanı Katar'daydı.
![]()
Klasik OzkanK..
Abi bir kerede şu "SIĞ" kelimesini kullanmayı bıraksan artık? Aynı şeyleri sar başa tekrar yapıyorsun. Şu anda muhalefet geçmiş yıllara göre, bence, gayet iyi siyaset yapıyor. AK Parti'nin ülkeyi ne duruma getirdiği ortada. Ona rağmen AK Parti'yi destekliyorsan, pes yani..Sizde klasik SIĞ muhalifliğe devam edip BAE ile neden barıştın Suudi Arabistanla neden görüştün Katar'a ülkeyi sattılar yok Arap sermayesinin ülkede ne işi var gibi laflar etmeye devam mı edeceksiniz ?
Arap ülkeleri ile son 1 ayda görüşen görüşne ancak bizim muhalefet bundan rahatsız oluyordur. ( Oda aman para gelir ekonomi düzelir Erdoğan gitmez diyedir anca. )
Abi bir kerede şu "SIĞ" kelimesini kullanmayı bıraksan artık?
Hiç şaşırmadım.Klasik hükümet duruşu.??? doğruları söylersen ya kaçarlar yada seni Fetöcü yaparlar.
Hiç şaşırmadım.Klasik hükümet duruşu.??? doğruları söylersen ya kaçarlar yada seni Fetöcü yaparlar.
Merkezili değil merkezli önce Türkçe konuş ki sonra yabancı insanları da eleştirebilesinSoruyu soran İngiliz merkezili gazete... İyimser ve iyi niyetli bir soru sormasını bekleyemezdiniz tabii ki.
Ama bizim muhalefet gene altın bulmuş gibi koşunn Türkiye'ye ne dediler diye siyaset yapmaya çalışıyorlar
Konuşmanın tam hali bu. 15.25 Sonrası cevabını veriyor Dış İşleri Bakanımız.