Yardım FaceTime ve iMessage kullanamiyorum

bechersiehst

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Yeni satin aldigim iPhone’umda FaceTime ve iMessage hizmetlerini kullanamiyorum bir once ki iPhone’umda herhangi bir sorun yoktu Apple Destek ile de gorustum sorun halen cozulmedi operatorluk bir sorun da yok kullanim detaylarini inceledigimde yurt disina smsler atilmis gun icinde aktif olmustu bu iki servis 1.5 saat once kendiliginden gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

once ki cihazim 8 Plusdada boyle sorunlar olmustu sonradan duzelmisti

Ekli dosyalar

• B452201C-A486-4881-B4EF-47D85FAC1310.jpeg
    B452201C-A486-4881-B4EF-47D85FAC1310.jpeg
    9.7 KB · Görüntüleme: 92

desumashin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayarlardan facetime ve imessage için telefon numaranızı seçtiğinize emin misiniz? (ayrıca hem telefon numaranızı hem e postanızı seçin ki sms olarak atmasın. Bende de bir aralar bu problem baş göstermişti, mesaj atacağım kişi apple aygıt kullanmasına rağmen imessage yerine sms atılıyordu. Fakat çözdüm şimdi problemi)

bechersiehst

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ayarlardan facetime ve imessage için telefon numaranızı seçtiğinize emin misiniz? (ayrıca hem telefon numaranızı hem e postanızı seçin ki sms olarak atmasın. Bende de bir aralar bu problem baş göstermişti, mesaj atacağım kişi apple aygıt kullanmasına rağmen imessage yerine sms atılıyordu. Fakat çözdüm şimdi problemi)
E Postayi secmedim onu deneyim simdi

desumashin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
halen cark donuyor dostum eski telefonumdada aynisi oldu buna yeni gectim ondan oldu kesin
İlginç, operatörünle alakalı mı diyeceğim fakat konuda değil diye belirtmişin zaten, yine de eğer hala geçmediysen operatörünle iletişime geçmeni tavsiye ederim.

bechersiehst

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İlginç, operatörünle alakalı mı diyeceğim fakat konuda değil diye belirtmişin zaten, yine de eğer hala geçmediysen operatörünle iletişime geçmeni tavsiye ederim.
Operatorle alakali bir sorun yok eminim kullanim detaylarina baktigimda yurt disina sms atilmis bu da demek oluyor ki apple’in sunucularina atiliyor bu mesajlar

bechersiehst

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Peki senden ücret kesilmiş mi? Yurtdışına attığı için pahalıya mal olmuş olabilir...
Kac kez sms atilmis iste ortalama 1.5 lira falan bir sms bedeli :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun devam ediyor apple destek ile hem sesli hem de online olarak iletisime gectim 24 saat bekleyecegim bakalim baska bir yolu var mi acaba

Ekli dosyalar

• 5E6CB717-429F-4FA4-8DCC-9C06336BA8D6.jpeg
    5E6CB717-429F-4FA4-8DCC-9C06336BA8D6.jpeg
    21.1 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme: