Kubilayhan014
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 215
Samsung Galaxy s21 ultra cihazının snapdragonlu modeli ülkemize hiç gelmeyecek mi? Samsung Exynos da neden çok ısrarcı sizce?
Exynos 990'nı unutuyorsunuz ve aradaki fiyat farkı 5000 değil 2500 TL. Almışken S21 Ultra almak kesinlikle çok daha mantıklı.Exynos falan bilmemde, ben şahsen S21 ultra değil s20 ultra alırdım alacak olsam.
Kayda değer bir fark yok
Ekran boyu s20 ultra daha büyük göreceli tabi ama ben s20 ultra isterim
En büyük fark 5000₺ civarı fiyat farkı var
Hiç değmez S21 almaya ?
S20 serisine para verilmez. Exynos 990 gibi bir işlemci var içerisinde. Isınıyor, oyun ve batarya performansı çok iyi değil rakiplerine göre.Exynos falan bilmemde, ben şahsen S21 ultra değil s20 ultra alırdım alacak olsam.
Kayda değer bir fark yok
Hiç değmez S21 almaya ?
S21 serisindeki Exynos işlemcisi gayet iyi, Snapdragon versiyonla arada fark çok çok az.Samsung Galaxy s21 ultra cihazının snapdragonlu modeli ülkemize hiç gelmeyecek mi? Samsung Exynos da neden çok ısrarcı sizce?
Gelmeyecek. S21 serisindeki Exynos 2100 çok iyi bir işlemci. Hatta pil tüketimi konusunda sd888 li versiyonundan biraz daha iyi ve performans olarak hemen hemen aynılar.Samsung Galaxy s21 ultra cihazının snapdragonlu modeli ülkemize hiç gelmeyecek mi? Samsung Exynos da neden çok ısrarcı sizce?
Nasıl fark yok? S21 Ultra nın tasarımı çok daha güzel,2k da 120hz çalıştırabiliyor,kamerası daha iyi,4k60fps de bütün lensler çalışıyor,10x ve 3x optik zoom var,macro var, S20 Ultra daki odaklama sorunu tamamiyle çözüldü, pil performansı Exynos 990 lı S20 Ultra dan çok ama çok daha iyi, Performans olarakta çok daha iyi ve Exynos 990 lı S20 Ultra daki ısınma sorunu Exynos 2100 lü S21 Ultra da yok.(S21 Ultra kullancısıyım)Exynos falan bilmemde, ben şahsen S21 ultra değil s20 ultra alırdım alacak olsam.
Kayda değer bir fark yok
Hiç değmez S21 almaya ?