Soru Biri şu dayının açıklamasını yapabilir mi lütfen?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724

Dayı kimdir siyasi görüşü nedir bakış açısı nedir?

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Klasik bir vizyonu yok fikri yok felsefesi yok..
Chpli - Akpli fanatiklerden akpli olmanın 5 şartından birini yerine getiriyor adam reisine iman ediyor
20211029_170310.jpg

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Bide şunu izleyin

Bunlar gençlerin geleceğini belirledi hayatını çaldı ama Allahtan söz artık Z kuşağında
Türk gençlerinin ayağındaki pranga bu insanlar..

Aysun kayacıyı hatırlıyor musun "dağdaki çobanla benim oyum bir mi ?" dedi de Ne kadar eleştirildi. Çarpıtıldı vay hor görüyor zengin bilmem ne şu bu. Hâlbuki kadın tarih bilgisi,okuma yazma bilgisi, anlama kavrama kapasitesi gibi pek çok noktaya değinmişte anlamamışız. Bugün geldiğimiz bu noktada o kadar hak veriyorum ki ona. Kendini eğitememiş yâda eğitmemiş insanlar ülkenin geleceğinde bu kadar etkin söz sahibi olmamalı yani hiç değilse bile belli bir standartta oy kullansın.. Şimdi örnekvermek gerekirse bir Prof Dr Ilber Ortaylı kadar hangimiz bilir türk tarihini toplum yapısını kültürünü vs.. Bu noktada bir kural eksikliği var bence..

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Türk gençlerinin ayağındaki pranga bu insanlar..

Aysun kayacıyı hatırlıyor musun "dağdaki çobanla benim oyum bir mi ?" dedi de Ne kadar eleştirildi. Çarpıtıldı vay hor görüyor zengin bilmem ne şu bu. Hâlbuki kadın tarih bilgisi,okuma yazma bilgisi, anlama kavrama kapasitesi gibi pek çok noktaya değinmişte anlamamışız. Bugün geldiğimiz bu noktada o kadar hak veriyorum ki ona. Kendini eğitememiş yâda eğitmemiş insanlar ülkenin geleceğinde bu kadar etkin söz sahibi olmamalı yani hiç değilse bile belli bir standartta oy kullansın.. Şimdi örnekvermek gerekirse bir Prof Dr Ilber Ortaylı kadar hangimiz bilir türk tarihini toplum yapısını kültürünü vs.. Bu noktada bir kural eksikliği var bence..

Kardeşim en başta lise altı oy kullanmamalı Japonya gibi ve oy kullanmak için ufak bir teste tabi tutulmalı insanlar, çarpım tablosu olabilir yada cumhuriyet tarihi ile ilgili soru olabilir, cevaplayamayanın oyu geçersiz olsun.

Aysun Kayacı sonuna kadar haklı o haber ilk çıktığında kınamamıştım hak vermiştim Aziz nesine hak veriyorum, Atatürk ün Türk milleti zekidir ve çalışkandır sözünede katılmıyorum ironi olduğunu ve Türk milletine gaz vermek ve üzülmemesi için söylediğini düşünüyorum.

Şu videodaki dayı ülkenin 20 senedir kaderini belirledi, cehenneme odun olarak yaratılmış NPC nin biri bom boş biri.

emin:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Meeeeeeee