- Reaksiyon puanı
- 1,059
Arkadaşlar, yarın telefoncuya gidip telefonumu takaslamayı düşünüyorum. Sizce Redmi Note 8 verirsem karşı telefoncu iPhone 6S verir mi? Veremezse iPhone 6 alınır mı?
Hocam iPhone 6 ve üstüne bir miktar para eklese? 100TL Falan meselaMübarekler altın gibidir eskise bile değer kaybetmez o yüzden 6S zor. 6 verirse de kabul etme derim.
Hocam tavsiye etmem öncelikle artık güncelleme almayan bir cihaz note 8 kamera ve batarya olarak zaten önde performans açısından birbirine yakınlar ben olsaydım note 8 i bırakmazdımArkadaşlar, yarın telefoncuya gidip telefonumu takaslamayı düşünüyorum. Sizce Redmi Note 8 verirsem karşı telefoncu iPhone 6S verir mi? Veremezse iPhone 6 alınır mı?
iPhone 6S vermez ve iPhone 6 verirse ve üstüne para eklerse o parayla powerbank almayı düşünüyorum.Yanında powerbank versin bari ?
Ya o eklemesin siz ekleyin ama 6'yı almayın. 6 olacaksa elinizdeki kalsın daha iyi.Hocam iPhone 6 ve üstüne bir miktar para eklese? 100TL Falan mesela
Hocam kesinlikle takas yapmayın pişman olursunuziPhone 6S vermez ve iPhone 6 verirse ve üstüne para eklerse o parayla powerbank almayı düşünüyorum.
6S ile mi yoksa 6 ile mi?Hocam kesinlikle takas yapmayın pişman olursunuz
İkisiylede ben zaten ilk başta 6s twn bahsettim 6 hiç kullanılmaz6S ile mi yoksa 6 ile mi?
Hocam biliyorum İOS Sürümü eski ama uygulamaların %50 si hala yüklenebiliyor. Eskiden Apple Fanboyuydum artık değilim ama İOS Çok hoş ve güzel gözüküyor yüzüme. Uygulama yüklenmez ise Jailbreak ile halledilebilir.Ya o eklemesin siz ekleyin ama 6'yı almayın. 6 olacaksa elinizdeki kalsın daha iyi.
Jailbreak yapmak masraflı bi iş amaHocam biliyorum İOS Sürümü eski ama uygulamaların %50 si hala yüklenebiliyor. Eskiden Apple Fanboyuydum artık değilim ama İOS Çok hoş ve güzel gözüküyor yüzüme. Uygulama yüklenmez ise Jailbreak ile halledilebilir.
Yanında powerbank versin bari ?
Masraflı derken?Jailbreak yapmak masraflı bi iş ama
Hocam zaten liseye gidiyorum telefonları kutuya koyuyorlar gün içinde az kullanacağım. Evde de bilgisayar kullanıyorum.
Yani kendiniz yapmayı bilmiyorsanız sıkıntı diyorumMasraflı derken?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten liseye gidiyorum telefonları kutuya koyuyorlar gün içinde az kullanacağım. Evde de bilgisayar kullanıyorum.
Hocam eskiden iPhone 4S im vardı deneysel amaçlarda kullanıyordum. Hatta imzalar kapalı olduğu halde telefonu jailbreak ile İOS 6 ya düşürmeyi bile başarmıştım. Biliyorum kendim yapmayı.Yani kendiniz yapmayı bilmiyorsanız sıkıntı diyorum
Yahu yüklenir yüklenmez değil ama olay sadece uygulama değil ki. Bırakın 6'yı benim 6S kullanan arkadaşım bile şarj aleti olmadan gezemiyor ve 10'ar 10'ar düşüyor şarj. Bunları da unutmamak lazım. O yüzden hiç bulaşmayın derim. 6S de çok eski değilse olabilir ama ilk çıkış bir cihazsa bence ona da çok yaklaşmayın derim. Piş değişimi filan da kurtarmıyor çünkü bit saatten sonra.Hocam biliyorum İOS Sürümü eski ama uygulamaların %50 si hala yüklenebiliyor. Eskiden Apple Fanboyuydum artık değilim ama İOS Çok hoş ve güzel gözüküyor yüzüme. Uygulama yüklenmez ise Jailbreak ile halledilebilir.
Masraflı derken?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yahu yüklenir yüklenmez değil ama olay sadece uygulama değil ki. Bırakın 6'yı benim 6S kullanan arkadaşım bile şarj aleti olmadan gezemiyor ve 10'ar 10'ar düşüyor şarj. Bunları da unutmamak lazım. O yüzden hiç bulaşmayın derim. 6S de çok eski değilse olabilir ama ilk çıkış bir cihazsa bence ona da çok yaklaşmayın derim. Piş değişimi filan da kurtarmıyor çünkü bit saatten sonra.
O zaman değiştirebilirsiniz hocamHocam eskiden iPhone 4S im vardı deneysel amaçlarda kullanıyordum. Hatta imzalar kapalı olduğu halde telefonu jailbreak ile İOS 6 ya düşürmeyi bile başarmıştım. Biliyorum kendim yapmayı.
Düğmesi var ekranı da düğmenin üstünde boşluğu kesip montajlarsa öyle mis gibi olur ?
Hocam sadece instagrama girsin youtube ye girsin işimi görsün yeter. İOS Çok sempatik görünüyor gözüme zaten ondan istiyorum takası. Yarın dışarı çıkıcam 6S veren telefoncu varsa kesin alıcam ama 6 yı düşünürüm.O zaman değiştirebilirsiniz hocam
Ama ben çok fazla performansa bakmadığım için kamera önemli benim için note 8 de kalırdım
Yani siz bilirsiniz o zaman.Mesaj otomatik birleştirildi:
batarya benim için sorun değil
Sakın iPhone 6 ile takas etmeyin derim. Pişman olursunuz.Hocam sadece instagrama girsin youtube ye girsin işimi görsün yeter. İOS Çok sempatik görünüyor gözüme zaten ondan istiyorum takası. Yarın dışarı çıkıcam 6S veren telefoncu varsa kesin alıcam ama 6 yı düşünürüm.