Yardım Gece Naıl Çalışabilirim

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Babam Korona oldu ablam home ofis çallıştığı için 1 hafta ders çalışamadım sonrada ders çalışma tempomu kaybettim şimdi tekrardan kazanmaya başladım yarına felsefe ve edebiyat dersim var felsefe çok uzun gece edebiyatın 2. ünitesine çalışmayı düşünüyorum 2 fincan türk kahvesi içsem sizce iyi bir şekilde çalışabilirmiyim

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Babam Korona oldu ablam home ofis çallıştığı için 1 hafta ders çalışamadım sonrada ders çalışma tempomu kaybettim şimdi tekrardan kazanmaya başladım yarına felsefe ve edebiyat dersim var felsefe çok uzun gece edebiyatın 2. ünitesine çalışmayı düşünüyorum 2 fincan türk kahvesi içsem sizce iyi bir şekilde çalışabilirmiyim
Zararlı olabilir ben sorumlu değilim ama Parol+Enerji İçeceği ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kahvenin içine az bi Rakı yap, yarın uyanıcaksın ki felsefe uzmanı doktor olmuşsun. :D
Aman Aman nereye geldik bi anda Zaur bey ?

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Üzüldüm ve diyecek pek bir şey bulamadım. Kahve açar ama nereye kadar bilemiyorum.
zaten yarım saatlik konu ben onu 1.5 saate yaymayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

saat 4 den beri çalışıyorum dikatsizliğime onuda 2019 müfredatına çalışmışım :C

Son düzenleme:

msiantic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
valla azmine hayran oldum ama keşke son güne bırakmayıp biraz önceden başlasaydın. yine de şimdiden başarılar. o tarz kahveli şeyleri tavsiye etmem ama sabah erken kalkıp bakabilirsin zihin daha açık oluyor.

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
valla azmine hayran oldum ama keşke son güne bırakmayıp biraz önceden başlasaydın. yine de şimdiden başarılar. o tarz kahveli şeyleri tavsiye etmem ama sabah erken kalkıp bakabilirsin zihin daha açık oluyor.
tüm derslerim çok iyi geçti edebiyat ve tarihten 90 aldım ama kimyadan sadece 2 soru yapabildim malesef öncesindede çok ciddi derslerim olduğu için ayunı gün olan ingilizceyi boşverip sadece 1 gün boyunca kimyaya çalışmıştım

msiantic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
tüm derslerim çok iyi geçti edebiyat ve tarihten 90 aldım ama kimyadan sadece 2 soru yapabildim malesef öncesindede çok ciddi derslerim olduğu için ayunı gün olan ingilizceyi boşverip sadece 1 gün boyunca kimyaya çalışmıştım
geçmiş olsun ilk sonuçlar güzel umarım başarının devamı gelir. kimya vs de artık zamanla çalışarak olur

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
sakın gece çalışmayın sonra sınavdan önce kahve içmeme rahmen sınavda uyudum