ozciceky
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,764
Valahi imzamız var aihm de.
rahip bronson.. trump'in mektubu
Sana diyom ya o mektuptan sonra 3 kere Suriye ye girildi onu takan yok. Onlara inat operasyon yapıldı YPG - PYD PKk vuruldu. Şuan onlara terör örgütü diyeyemeyen ilk iş Suriyeden çekilecez ABD ne derse emir eri gib onu yapacaz diyor muhalefet görmüyon mu !Trump'in mektubundan başlıyayım ne alakası var diyorsun ya hocam. Türkiye Cumhuriyeti nin itibarı söz konusu itibar itibar! Bak bugün bu kıçı kırık (makam mevki bakımından) büyük elçiler diyorsun ki nasıl koca T.C'ye emir verir şu bu. Ele güne yok aptal olma sana misli misli odetirim gibi tehdit ve hakaret içeren mektubu sindiren koca devlet erkânı milyonların başı ve koru körüne ve hangi mantıkla bi türlü anlam veremediğim ama onu savunan siz yandaşları. Bak bugün ne currette bulunuyorlar işte!!!!!!!
Ama hala ne alakası var da ne alakası var bunu bile göremiyorsunuz ya a haber izleye izleye ne hale geldiniz..
Yemin ediyorum 1 hafta sussa o a haber "a haberi hayatta izlemiyorum" diyen yandaşların hiçbiri savunamaz bu iktidarı..
Söylemlere rağmen Suriyeye girdik diyom anlamıyon mu ?E hocam peki onun o küstah tavrını o kelimelerini o cüretini sen nasıl kabullendin de bana. Gidip kendisine mektubu taktim ettim dedi ya. Sen içinden ne geçti? Gururuna dokunmadı mı?