Yardım 3500TL Telefon Önerisi

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
4 gb ramli 64 gb depolama 2.0 ghz işlemci arada sırada oyun call of duty azıcık felan önerirmisiniz 2550 tl ye kadar

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Hocam ben mediatekin tüm işlemcilerine kötü demiyorum yeni işlemcileri g90 dı herhalde bilmiyorum onlar sorunlu bilmiyorsam düzeltin
g90t ısınan işlemci doğru evet g95 ve p95 kötü işlemci değiller batarya harcamaları fazla sadece

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
4 gb ramli 64 gb depolama 2.0 ghz işlemci arada sırada oyun call of duty azıcık felan önerirmisiniz 2550 tl ye kadar
Hocam teknosada abi dediki aklında marka varmı 2500 bütçeye TCL 10L dedim güzel seçim dedi sonra işte stok olmadığını fark etti başka önerir misin dedim önermem dedi. Üstüne para koy veya stokları bekle dedi

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Arkadaşlar bana ne önerirsiniz son noktayı koyalım Bi herkes yazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oppo un antutu puanı daha yüksek

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
biraz daha çık oppo a73 al en iyisi 128gb hafızası var hem
iyi telefon duydum fakat daha fazla bütçe yükseltemem ya neden redmi 9t önermiyorsunuz 4 gb rami var 6000 mah bataryası snapdragon 662 günlük kullanım biraz oyun olmaz mı?

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Kağıt üzerinde güzel telefon ?
Yav ? ben oyun için almıyacağım genel kullanım şuanki kullandığım telefon samsung a5 2016 tanıdık verdi artık dayanamadım yeni telefon alıcağım 16 depolamayla hiç birşey yapılmıyor hocam genel kullanım için alıcam arama whatsapp telegram papara banka uygulamaları felan filan felan

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Oppo un antutu puanı daha yüksek
Daha yüksek olması imkansız. P95 ile G95 karşılaştırmıyor musun?
Tek fark işlemci olsa Reno5 Lite belki ama daha iyi depolama birimi, daha büyük batarya, daha iyi ses gibi avantajları da var Redmi Note 10S'in. Redmi Note 10S varken Reno5 Lite almak bence hata olur.

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Hocam burda cevap verirmisiniz 2500 tl bandında hangi telefonu alayım daha ekleme yapamıyorum durumdan dolayı genel kullanım yapıcağım whatsapp telegram genel uygulamalar başka güzel telefon bulamadım lütfen söyleyin bugün atmye para yatıracağım

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Daha yüksek olması imkansız. P95 ile G95 karşılaştırmıyor musun?
Tek fark işlemci olsa Reno5 Lite belki ama daha iyi depolama birimi, daha büyük batarya, daha iyi ses gibi avantajları da var Redmi Note 10S'in. Redmi Note 10S varken Reno5 Lite almak bence hata olur.
Doğru mantıklı

Hocam burda cevap verirmisiniz 2500 tl bandında hangi telefonu alayım daha ekleme yapamıyorum durumdan dolayı genel kullanım yapıcağım whatsapp telegram genel uygulamalar başka güzel telefon bulamadım lütfen söyleyin bugün atmye para yatıracağım
Ya işine çomak sokmak gibi olmasa 1 hafta öbçnce stoklarda olaydı TCL 10L alacaktım ne zamandır 2-3 aydır bin tane konu açtım çoğunluk bunu önerdi

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
iyi telefon duydum fakat daha fazla bütçe yükseltemem ya neden redmi 9t önermiyorsunuz 4 gb rami var 6000 mah bataryası snapdragon 662 günlük kullanım biraz oyun olmaz mı?
o zaman başka çaren yok ben senin bötçeni 3000 tl üstü sanmıştım mediatek ile karşılaştırınca o yüzden kötü dedim kusura bakma :D redmi 9t yazılım dışında memnun eder bence

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Doğru mantıklı

Ya işine çomak sokmak gibi olmasa 1 hafta öbçnce stoklarda olaydı TCL 10L alacaktım ne zamandır 2-3 aydır bin tane konu açtım çoğunluk bunu önerdi
hocam tcl markasını duydum fakat o modelde hızlı şarj yok ben hızlı şarjsız yaşayamam :d onu boşver ama güzel telefon

o zaman başka çaren yok ben senin bötçeni 3000 tl üstü sanmıştım mediatek ile karşılaştırınca o yüzden kötü dedim kusura bakma :D redmi 9t yazılım dışında memnun eder bence
Şöyle hatalar duydum bir metni seçip silince yavaşlama oluyormuş o benim için sorun değil yazılımı önemli olan performansı telefonun iyi olması donmaması bence redmi 9t uygun sizce hocam almalımıyım tekrar soriyim

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
hocam tcl markasını duydum fakat o modelde hızlı şarj yok ben hızlı şarjsız yaşayamam :d onu boşver ama güzel telefon

Şöyle hatalar duydum bir metni seçip silince yavaşlama oluyormuş o benim için sorun değil yazılımı önemli olan performansı telefonun iyi olması donmaması bence redmi 9t uygun sizce hocam almalımıyım tekrar soriyim
Kanka al rahatına bak fazla irdeleyince başın ağrıyor ben deneyimledim galiba Alacağım yere gitcem mağaza sorumlusunu çağırcam yat verecem ne önerirse alcam ?

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
hocam ince hesaptan alıyim mı önerirmisiniz şimdi atmye para yatırıcağım

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
hocam ince hesaptan alıyim mı önerirmisiniz şimdi atmye para yatırıcağım
Al gitsin dayı böyle dedim diye sorun yaşayınca gelme ama ndjadnnssb

Hocam sitede kullanıcı yorumu bile yok

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ben almanızı önermem. Xiaomi'nin bu seviyedeki Redmi Note 8, Redmi Note 9 gibi daha önceki cihazlarında çok sorun yaşayan oldu. Onun yerine Redmi Note 9S, Oppo A73, Poco M3 Pro üçlüsünden birini indirimde yakalayıp alman çok daha iyi olur.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Ya dayı 2700 vereceğin telefon sosyal medyada ne gibi sorun yaşatsı a5 kullanıyorum diyorsun ?

Cumali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ben almanızı önermem. Xiaomi'nin bu seviyedeki Redmi Note 8, Redmi Note 9 gibi daha önceki cihazlarında çok sorun yaşayan oldu. Onun yerine Redmi Note 9S, Oppo A73, Poco M3 Pro üçlüsünden birini indirimde yakalayıp alman çok daha iyi olur.
Hocam poco lar güzel oppoda iyi fakat bütçeyide yükseltemem redmi note 9s pahalı önceden poco m3 pro 5g önermişlerdi param yoktu o zaman alamadım 2800 e çıktı fiyatı ve bu cihaz redmi note 9 değil 2021 ocak ayında çıkmış redmi 9t xiaomi redmi note 8 9 gibi cihazlar eski çıktı güncelleme bile almıyor

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Bütçeyi aşamazmış

Reis ben sana Bi ara gene yazsam olurmu

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Babamın telefonunda Mediatek P60 var ama hiç sıkıntı yaratmıyor. Çoğu oyunda performansı gayet iyi.
Isınma sorunu varmı

Babamın telefonunda Mediatek P60 var ama hiç sıkıntı yaratmıyor. Çoğu oyunda performansı gayet iyi.
Parmak izi açma kapama tuşundaydı dimi note 10 da

@Başaramadık Abi @(Evo)lution Note 10 S ile a32 arası gidip geliyorum sizce

Son düzenleme: