Soru Erdoğan neden en ufak bir eleştiriyi bile kaldıramıyor?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
liseliler çay atma akımı başlatmış hemen çocuklara cumhurbaşkanıyla alay suçundan tutanak tutulmuş. Bir yerde cumhurbaşkanını sevmediğini söylüyorsun hakaretten içeri tıkıyolar seni. İnsanlar sokaklarda yatıyor ev bulamıyor onlar öğrenci değil diyor. bence Ülkede ifade özgürlüğü kalmadı. Sizce bu saçma değilmi? Adama resmen kaşının üstünde kara var desek hapse gireceğiz. Git gide kuzey koreye dönüyoruz sanırım. Sizin bu soruya cevabınız nedir arkadaşlar? Cevaplarınızı bekliyorum.

Hatam varsa düzeltirseniz sevinirim

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
liseliler çay atma akımı başlatmış hemen çocuklara cumhurbaşkanıyla alay suçundan tutanak tutulmuş. Bir yerde cumhurbaşkanını sevmediğini söylüyorsun hakaretten içeri tıkıyolar seni. İnsanlar sokaklarda yatıyor ev bulamıyor onlar öğrenci değil diyor. bence Ülkede ifade özgürlüğü kalmadı. Sizce bu saçma değilmi? Adama resmen kaşının üstünde kara var desek hapse gireceğiz. Git gide kuzey koreye dönüyoruz sanırım. Sizin bu soruya cevabınız nedir arkadaşlar? Cevaplarınızı bekliyorum.

Hatam varsa düzeltirseniz sevinirim
Padişahlık sistemi ile yönetilen bir ülkede bu durum maalesef normal.Bütün ipleri bir adama verirsen istediği gibi at koşturur.Ülkede adalet,hukuk istiyorsak Adalet Kalkınma Partisinin tamamen ortadan kalkması lazım.Bunlar hala Osmanlı’yı unutamayan hala Osmanlı aşkı ile yaşayan bir topluluk.Bunlar gitmediği sürece bu rezil sistemden kurtulamayız.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Olayı çarpıtmayın sanki çocuklar karakola çağırılmış sanki adlarına dava açılmış.

Çocuklar daha ortaokul çağında 12-13 yaşında yoklar bu tarz siyasi şeylere bulaşmasınlar diye okul müdürleri uyarmış sadece.

18 Yaşını geçsin ergenliği bitsin istediği gibi eleştirsin eleştirmek istiyorsa kim tutacak hakaret etmediği sürece !

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Olayı çarpıtmayın sanki çocuklar karakola çağırılmış sanki adlarına dava açılmış.

Çocuklar daha ortaokul çağında 12-13 yaşında yoklar bu tarz siyasi şeylere bulaşmasınlar diye okul müdürleri uyarmış sadece.

18 Yaşını geçsin ergenliği bitsin istediği gibi eleştirsin eleştirmek istiyorsa kim tutacak hakaret etmediği sürece !
zaten dava açıldı falan demedim. sadece tutanak tutulmuş.(yada sizin dediğiniz) Heryerde liseye gidiyorlar yazıyordu o kadar.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
zaten dava açıldı falan demedim. sadece tutanak tutulmuş.(yada sizin dediğiniz) Heryerde liseye gidiyorlar yazıyordu o kadar.

Ortaokul veya lise olsun ne fark eder sonuçta 18 yaş altı onlar hepsi.

Ortaokul veya lise siyaset yapma yeri mi ! Okul müdürleride uyarmış böyle şeyler yapmayın diye. Altı üstü uyarmışlar ama burdan konuşun Erdoğan neden ufak eleştiriyi bile kaldıramıyor diye başlık mı atılır :D Sonuçta orası okul bir kamu kurumu ve öğrenciler okul kıyafetli hoş ve yakışık değil.

Sanki Erdoğan Saraydan telefon çekiyor hemen bu çocukları bulun biraz dövün ve haklarında soruşturma açın demiş gibi anlatıyorsunuz. Cumhurbaşkanının bu olaylardan haberi bile yoktur.

Not: Ayrıca o çocuklar Kemal Kılıçdaroğlu ilede dalga geçse veya siyasi video çekse yanlış Devlet Bahçeli ile de dalga geçse yanlış. Okul bunun yeri değil. Hele ki 13-15 yaşında ki orada okul kiyafeti ile duran çocuklar için hiç değil.

Son düzenleme:

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinden ihraç etmediği isim kalmadı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'a padişah diyorlar, :) tam komedi..
Bu söylemle Türkiye'nin imparatorluk kadar güçlü bir ülke haline geldiğini itiraf ediyorlar aslında..

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608

Ortaokul veya lise siyaset yapma yeri mi ! Okul müdürleride uyarmış böyle şeyler yapmayın diye. Altı üstü uyarmışlar ama burdan konuşun Erdoğan neden ufak eleştiriyi bile kaldıramıyor diye başlık mı atılır :D Sonuçta orası okul bir kamu kurumu ve öğrenciler okul kıyafetli hoş ve yakışık değil.

Sanki Erdoğan Saraydan telefon çekiyor hemen bu çocukları bulun biraz dövün ve haklarında soruşturma açın demiş gibi anlatıyorsunuz. Cumhurbaşkanının bu olaylardan haberi bile yoktur.

Not: Ayrıca o çocuklar Kemal Kılıçdaroğlu ilede dalga geçse veya siyasi video çekse yanlış Devlet Bahçeli ile de dalga geçse yanlış. Okul bunun yeri değil. Hele ki 13-15 yaşında ki orada okul kiyafeti ile duran çocuklar için hiç değil.

Bu çok normal. 2 yıl evde kaldık ve elimizde hep telefon oldu. Artık insanlar herşeyi öğrenmeye başladı sosyal medyadan. Sizcede bu olaylar normal değil mi? Tabi yapılan hadsiyetsizlik. Bir kere o dediğiniz davaları erdoğan değil avukatları yapıyor erdoğanın müdahalesine gerek bile kalmıyor.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Sizcede bu olaylar normal değil mi?

Yoo değil. Devlet adamları ile dalga geçilmesine hakaret küfür edilmesine karşıyım ben ne kadar sevmesende karşıt olsan bile. Bu tarz Tiktok için saçma sapan videolar çekilmeside hoş değil. Tiktok niye var o bile şüpheli...

Bir kere o dediğiniz davaları erdoğan değil avukatları yapıyor erdoğanın müdahalesine gerek bile kalmıyor.

Davaları tabii ki Erdoğan bizzat açmıyor. Onlarca avukatı var veya CİMER'e flan yazılıyor otomatik açılıyor davalar. Erdoğan'ın ceza aldığı halde affettiği üniversite öğrencileri veya şehit yakınları flanda var yani bunlara neden ceza verildi diye. Ama kanun var ülkede Atatürk'e ve Cumhurbaşkanına hakaret'in cezası var. Bakanlara Milletvekillerine muhalefet partilerine yapsan cezası yok ama ikisi için Kanun olduğuna ona göre davranmak lazım. Cumhurbaşkanına hakaret anayasal suç yani.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Yoo değil. Devlet adamları ile dalga geçilmesine hakaret küfür edilmesine karşıyım ben ne kadar sevmesende karşıt olsan bile. Bu tarz Tiktok için saçma sapan videolar çekilmeside hoş değil. Tiktok niye var o bile şüpheli...
Yanlış anlamayın. demek istediğim artık herkes birşeyden nefret etmeye başladı 2021 de. Bunlarda büyük ihtimalle erdoğanın bu tavrından nefret ettiği için böyle birşey yapmışlar. Artık herkes birşeyden nefret ettiği için bu bana göre normal dedim. Aynısı kılıçdaroğlunada yapılsa akşenere de yapılsa muharrem inceyede yapılsa normal derim. Sebebi açık :D

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Ona bakarsan ben de mustafa kemali sevmiyorum? Kendi milletine karşı koruma kanunu bile var.

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Merakından kendisini eleştiremez mi? Hain mi olunuyor? Abdülhamit kanunla korunmadı.
1633691432294.png

Oku bakalım Atatürkü koruma kanununda Atatürkü eleştirenlere bir ceza var mı? Kaldıki Kadir mısıroğlundan Fatih tezcan gibi insanlar sabah akşam Atatürkü eleştirdi, eleştiriyor. Atatürkü eleştirmek şunu yanlış yaptı demek, atatürkü sevmiyorum demek suç değildir. Atatürke hakaret ve küfür suçtur. Atatükrü eleştiren herkes bunu çok iyi biliyor ama Atatürkü dahada karalamak için 5816 yüzünden konuşamıyorum diye algı yapıyorlar.

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Ekli dosyayı görüntüle 163996

Oku bakalım Atatürkü koruma kanununda Atatürkü eleştirenlere bir ceza var mı? Kaldıki Kadir mısıroğlundan Fatih tezcan gibi insanlar sabah akşam Atatürkü eleştirdi, eleştiriyor. Atatürkü eleştirmek şunu yanlış yaptı demek, atatürkü sevmiyorum demek suç değildir. Atatürke hakaret ve küfür suçtur. Atatükrü eleştiren herkes bunu çok iyi biliyor ama Atatürkü dahada karalamak için 5816 yüzünden konuşamıyorum diye algı yapıyorlar.
Halkı için güzel işler yapan yöneticiler yüzyıllarca sevilir koruma kanununa ihtiyaç yoktur.

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Halkı için güzel işler yapan yöneticiler yüzyıllarca sevilir koruma kanununa ihtiyaç yoktur.

Bir ülkenin kurucu liderine o ülkede küfür etmek muhakkak cezasız kalmaz kanun olsada olmasada cezası kesilir. Atatürke küfür ve hakaret etmek için can atanlar bu ülkede hiç tükenmez heryerden vatan haini fışkırıyor ama bunlar ateş olsa cirmi kadar yer yakar o yüzden için rahat olsun.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592

Işte şu zihniyet ülkeyi felakete götürüyor varya.. onun haberi mı var?( Öncelikle belirteyim ki bunu bu olay için söylemiyorum hele ki çocuklar için.. ) O adam söyle iyi böyle iyi de çevresi kötü etrafı çevresi kraldan çok kralcı işte o mükemmel bir adam.. Vallahi kimse "alooo fatihleri unutmadı k.bakmayin.." yıllarca şener şen.. kemal sunal.. ilyas salman.. gibi ünlü isimler hep bu mantığı işledi filmlerinde. Halka anlatmaya çalıştı. Gözlerini açmaya çalıştı.. Köy filmleri ve ağalık sistemi.. kimi zaman şekerpare filmi gibi karakoldaki komiser herşeyden habersizdir güya.. hurşit milletten haraç toplar milletin canına tak der komiser e yani şener şen e şikayete gelirler.. gerisini video anlatsın lütfen 3.50 Den sonra izleyin

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Işte şu zihniyet ülkeyi felakete götürüyor varya.. onun haberi mı var?( Öncelikle belirteyim ki bunu bu olay için söylemiyorum hele ki çocuklar için.. ) O adam söyle iyi böyle iyi de çevresi kötü etrafı çevresi kraldan çok kralcı işte o mükemmel bir adam.. Vallahi kimse "alooo fatihleri unutmadı k.bakmayin.." yıllarca şener şen.. kemal sunal.. ilyas salman.. gibi ünlü isimler hep bu mantığı işledi filmlerinde. Halka anlatmaya çalıştı. Gözlerini açmaya çalıştı.. Köy filmleri ve ağalık sistemi.. kimi zaman şekerpare filmi gibi karakoldaki komiser herşeyden habersizdir güya.. hurşit milletten haraç toplar milletin canına tak der komiser e yani şener şen e şikayete gelirler.. gerisini video anlatsın lütfen 3.50 Den sonra izleyin

Ne saçmalıyorsun !

Bak ben Kemal Kılıçdaroğlunu veya Selahattin Demirtaş'ı gram sevmem. Ama gidip onlar ile dalga geçmem hakaret etmem küfür etmem video çekip paylaşmam. 13-15 yaşında çocuklarında okul içerisinde bu tarz videolar çekmeside bence doğru değil.

Ayrıca kendi aranda eğlenmek istiyorsan taklit yap çay at flan BANANE. Ama videoya alıp bunu sosyal medyada yayıp üstüne yeni AKIM BAŞLATMAYA çalışmak yakışıksız iş. Bunu siz körlemesine Erdoğan nefreti ile haklı görmeye çalışıyorsunuz ama. Yarın o koltukta Kemal Kılıçdaroğluda olsa bu tarz dalga geçmeler yanlış bence. Makama saygı olmalı.

Okul müdürüde haklı olarak tutanak tutup uyarmış böyle şeyler yapmayın diye. Olay bu kadar basit.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Kendi milletine karşı değil, Atatürke hakaret ve küfür etmek isteyen hainlere karşı var.
Bak bu doğru eleştirmek başka saygısızlık ve hakaret başka.. pustlerine pala saldiranlar tepesine çıkanlar.. ahlaksızca video çekenler vs kanı bozuklar var bu ülkede..