Yardım iphone 13 yerine iphone 12 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muykucu7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muykucu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar. Ben bir ay öncesinde notebook almıştım ama arızalanması servisten para iadesi olacak. Ama notebook almak istemiyorum. iphone 13 ve 12 arasında 750 tl fark var alacağım yerde. Sizce 13 yerine 12 almalı mıyım? Şarj aletim ve kulakligim da olmadığı için onlarida masrafa dahil etmem gerekli. Yardımcı olursanız sevinirim.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Merhaba arkadaşlar. Ben bir ay öncesinde notebook almıştım ama arızalanması servisten para iadesi olacak. Ama notebook almak istemiyorum. iphone 13 ve 12 arasında 750 tl fark var alacağım yerde. Sizce 13 yerine 12 almalı mıyım? Şarj aletim ve kulakligim da olmadığı için onlarida masrafa dahil etmem gerekli. Yardımcı olursanız sevinirim.
13 ile 12 arasındaki en büyük fark batarya performansı.12 ortalama 7,5-8 saat ekran süresi verirken bu rakam 13 de 10 saat.Bataryadan çok büyük beklentin varsa 13 al ama batarya sorun değil uzun yıllar götürsün diyorsan 12 de iyi bir tercih olur.

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
13 kesinlikle sakın 12 almayın

Muykucu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Gece performansı daha iyi. Sinematik mod geldi. 12 Pro serisinde bulunan ve titreşimi azaltan bir teknoloji de 13 ve 13 mini de kullanılıyor.
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için. Ben hiç apple cihazı kullanmadım o yüzden böyle sorular soruyorum kusuruma bakmayın. Hediye Çeki geldiğin de 13 alacağım.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,614
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için. Ben hiç apple cihazı kullanmadım o yüzden böyle sorular soruyorum kusuruma bakmayın. Hediye Çeki geldiğin de 13 alacağım.
Estağfurullah istediğinizi sormakta özgürsünüz. Bu cihazlar pahalı ürünler o yüzden almadan önce akıldaki soru işaretlerini gidermek önemli.

Muykucu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
13 ile 12 arasındaki en büyük fark batarya performansı.12 ortalama 7,5-8 saat ekran süresi verirken bu rakam 13 de 10 saat.Bataryadan çok büyük beklentin varsa 13 al ama batarya sorun değil uzun yıllar götürsün diyorsan 12 de iyi bir tercih
Ben hep samsung s serisi kullandım memnunum ama son serileri beğenmiyorum. Hiç iphone kullanmadım aslında 11 alacaktım aksesuarları da almak için ama oled ekran olmadığı için vazgeçtim. Sonra da arada ki fark az olunca sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Estağfurullah istediğinizi sormakta özgürsünüz. Bu cihazlar pahalı ürünler o yüzden almadan önce akıldaki soru işaretlerini gidermek önemli.
Dediğim gibi hiç apple cihazı kullanmadım. Dedikleri kadar uzun ömürlü mu? Anlayışınız için teşekkür ederim

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,614
Ben hep samsung s serisi kullandım memnunum ama son serileri beğenmiyorum. Hiç iphone kullanmadım aslında 11 alacaktım aksesuarları da almak için ama oled ekran olmadığı için vazgeçtim. Sonra da arada ki fark az olunca sormak istedim.

Dediğim gibi hiç apple cihazı kullanmadım. Dedikleri kadar uzun ömürlü mu? Anlayışınız için teşekkür ederim
Evet gerçekten uzun ömürlü. Esasen Android amiral gemileri de artık uzun ömürlü cihazlar ancak Apple cihazlar kadar uzun süre güncelleme almıyorlar. Alacağınız yeni bir iPhone 13 sizi 5-6 sene güzel şekilde götürecektir.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

İphone 13 hem batarya performansı hem işlemcisi hemde kamera performansı ile 12 den daha bir deneyim sunuyor.iphonelar Sahip olduğu işlemci ve yazılım ile ömrü en uzun cihazlardır.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,460

İphone 13 almanızı öneririm :)