Yardım Fifa19

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrFadeSJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrFadeSJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bugün başka yollardan bir şekilde FIFA19 indirdim, malüm Türkiye'de fiyatlar biraz fazla. Oyunu indirip açtığımda hem bir Slow Motion vardı hem de çimler yani saha siyahtı her şey var sahada çimler yok çözüm olarak yüksek performans falan alın dediler yaptım aynı, yardım edebilir misiniz lütfen.

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Korsana Destek Yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün başka yollardan bir şekilde FIFA19 indirdim, malüm Türkiye'de fiyatlar biraz fazla. Oyunu indirip açtığımda hem bir Slow Motion vardı hem de çimler yani saha siyahtı her şey var sahada çimler yok çözüm olarak yüksek performans falan alın dediler yaptım aynı, yardım edebilir misiniz lütfen.
Fifa online 4 e bakabilirsiniz. Gayet iyi bir alternatif.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi,sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Forumda korsan yazılım,oyun vb. hakkındaki teknik sorunlar hakkında yardım istemek yasaktır. Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır. Online oyunlarda ban hakkında çözüm, rehber vb. konular açmak, bu tür sorunlar hakkında yöntem vb. gibi bilgiler vererek yardım etmek yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...