• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni logoyu nasıl buldunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SDN'nin yeni logosunu beğendiniz mi ?

• Başarılı

Kullanılan: 49 25.7%
  • Daha İyi Olabilirdi

Kullanılan: 133 69.6%
  • Fikrim Yok

Kullanılan: 9 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    191
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yöneticilerden daha bir açıklama yok. Bunun için yorumlarınızı onları kırmadan yazın. Sonuçta emek harcanmış ve yapılmış. Bu sözlerle onların heveslerini kırmayalım lütfen

Hiç beğenmedim.Bakarsınız şöyle bir açıklama gelir:Logonun yapımı 3 ay sürdü 150.000 dolar para harcandı,25 kişilik ekip çalıştı vs. :D.

ben beğenmedim,sdn harfli bişe olsa daha iyi olurdu,ana sayfada cok sade olmuş berbat yani,eski hali cok daha güzeldi

lLogo olarak Basit geldi bana..

Paint'te yapılır derecesinde.. SDN'yi çağrıştıran logo göremedim.. "text dışında..

Logo'yu ilk gördüğümde hazır templateler için tasarlanmış Logo sanmıştım, Gerekli tüm eleştriler yapılmış. Site adı ve içeriği ile daha bütünleşik, ve daha orjinal bir logo tasarımı olsa daha iyi olurdu.

zeki, yaramaz bir yaratık kendisi.

eğer sdn'nin bir maskotu olacaksa süper fikir derim ben buna. Ben de zamanında bunları düşünmüştüm sdn için. :stuart:

sdnfj6.jpg
ssdngf4.jpg

eski tasarım daha iyiydi aslında 2009 oldugu içinmi değişikliğe gittiniz değişim göstermek için... ve logoda olmamış sdn yi çagrıştıran bi anlam ifade etmiyo... yinede emeginize saglık ugraşmak nedir bilirim... 2009 da herşey gönlünüzce olsun.

Çok sıradan. SDN ile ilişkili göze çarpmıyor. Belki vardır ama biz farkedemedik.

yakında o logomuzu daha çok seveceksiniz arkadaşlar :D

bize güvenin.

hala eski tasarımı savunanlar var inanamıyorum :D

1024*768 çözünürlükte haber ve makale yoktu bile.

keşke bir yerlere kaydetsek o tasarımı da

Ayrıca ana sayfaya dönmek için logoya tıklanmıyor.Logoya tıklayınca ana sayfaya dönmesini isterdim.

Bence super darısı forum temasına..:D

sitenin tasarımı berbat ötesi ve kullanışsız olmuş. eski tasarım çok çok iyiydi.

demek ki değişiklikler her zaman iyi olamıyormuş..

Logo iyi mi olmuş kötü mü olmuş gayet önemsiz, çünkü genel tasarım kötü olmuş, kullanılabilirlik çok düşmüş, eskisi kadar giresim kalmadı açıkçası siteye, zorluyor beni..

ve daha da önemlisi bu tasarım için birine umarım para ödememişsinizdir.. ben müşterime böyle bir tasarım versem sanırım iş hayatımın sonu olurdu..

ana sayfa yakışıklılık açısından biraz eskisine göre yavan kalmış ama alıştıkça daha kullanışlı olduğunu fark ettim

anasayfa çok kötü olmuş cidden. Eski tasarım iyi ve kaliteliydi.

%70 gibi düşünme hakkımı kullanıyorum :) Daha iyi olabilirdi, olmalıydı, en azından orjinal olmalı ve slogana devam edilmeliydi.
Uyduruk modifiyeli arabalara eşantiyon verilen vites topuzu süsü gibi olmuş desem kızarlar, en iyisi demeyeyim ;)

Hayırlısı olsun..

Bencede çok güzel.Bayıldım hakkaten çok hoş.

yalandan kim ölmüş:stuart::D:D

Yeni temaya alıştım. ama logo daha güzel olabilirdi.

burada söylenmeyen bir şey var :D

bizim daha önceden logomuz yoktu arkadaşlar :)

bu logo, başarılı bir grafik tasarım şirketinden satın alınan bir logo.

grafikerimiz, bu logo üzerinde bazı çalışmalar yapıyor ama radikal bir değişiklik olmayacak.

zeki, yaramaz bir yaratık kendisi.

yakında çok daha ilginç hallerini görebiliriz.

Hakkı abi bir buçuk ay geçti logo hala aynı. Üstelik bu yaratığın ne olduğunu hala bilmiyoruz :) Yoksa açıklandı da ben mi kaçırdım:wassat:

Hakkı abi bir buçuk ay geçti logo hala aynı. Üstelik bu yaratığın ne olduğunu hala bilmiyoruz :) Yoksa açıklandı da ben mi kaçırdım:wassat:

Arı kardeş arı çalışkan şirin zeki arı :D
Kaç gündür wall paper yarışması diye muhatap ola ola artık nerey baksam o sarı şeyi görüyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...