K. Kılıçdaroğlu'nu "Çocuğuma Dokunma" Diyerek Kovan Vatandaş

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında selam verdiği kadının "Çocuğuma dokunma", "Hadi yürü" tarzı laflar kullanması dikkat çekti.

Kendi görüşüm : Açıkçası kadın ve çocuğu yüksek ihtimalle pazardan alınmış kıyafetler giymesine rağmen muhalefete sallıyor. Bu ülkede muhalefet yapmak gerçekten çok zor.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında selam verdiği kadının "Çocuğuma dokunma", "Hadi yürü" tarzı laflar kullanması dikkat çekti.

Kendi görüşüm : Açıkçası kadın ve çocuğu yüksek ihtimalle pazardan alınmış kıyafetler giymesine rağmen muhalefete sallıyor. Bu ülkede halka rağmen muhalefet etmek gerçekten çok zor.
Ne bekliyoruz ki biz kendimizden ?
Karşılıklı taraflar tatlı tartışmalar yapmak yerine resmen,insanlık dışı davranıyorlar birbirlerine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi görüşüm : Açıkçası kadın ve çocuğu yüksek ihtimalle pazardan alınmış kıyafetler giymesine rağmen muhalefete sallıyor. Bu ülkede halka rağmen muhalefet etmek gerçekten çok zor.
Ne bekliyoruz ki biz kendimizden ?
Karşılıklı taraflar tatlı tartışmalar yapmak yerine resmen,insanlık dışı davranıyorlar birbirlerine.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kemal Kılıçdaroğlu nun yaptığı siyaset tarzını ve söylemlerini gram beğenmem. ( Daha doğrusu yapamadığı siyaset tarzını.)

Lakin genede bu tarz söylemleri yanlış buluyorum. İnsanları ayrıştırmanın kutuplaştırmanın getirdiği nokta bu işte... En kötü verdiği selamı almaz geçersin ama hadi yürü yürrrüüü gibi laflar el hareketleri olmamış. Bir siyasetçiye hadi onuda geçtim yaşça büyük birine karşı yakışıksız bir hareket olmuş.

Karşılıklı siyasetçilerde saygı yok ki seçmenlerde saygı olsun.

Not: Pazardan aldığı kıyafetlere rağmen muhalefete sallıyor demek nasıl bir laf ! Üstündekiler full marka olup bu tarz laf etseydi farklı mı konuşacaktın ?

Bu arada hayret makarnaya bağlamamışın :)

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Not: Pazardan aldığı kıyafetlere rağmen muhalefete sallıyor demek nasıl bir laf ! Üstündekiler full marka olup bu tarz laf etseydi farklı mı konuşacaktın ?
Demek istediğim muhalefeti sürekli yanından kovmaya ve aşağılamaya çalışan seçmenler hep ekonomik olarak alt sınıfta oluyor. Meral Akşener'e PKK ile işbirliği yapıyorsunuz diyen vatandaşta refah seviyesi olarak iyi değildi yine. Mesela muhalefeti bu tür esnaf ziyaretlerinde eleştiren gençler görmek isterdim ben.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Kemal Kılıçdaroğlu nun yaptığı siyaset tarzını ve söylemlerini gram beğenmem. ( Daha doğrusu yapamadığı siyaset tarzını.)

Lakin genede bu tarz söylemleri yanlış buluyorum. İnsanları ayrıştırmanın kutuplaştırmanın getirdiği nokta bu işte... En kötü verdiği selamı almaz geçersin ama hadi yürü yürrrüüü gibi laflar el hareketleri olmamış. Bir siyasetçiye hadi onuda geçtim yaşça büyük birine karşı yakışıksız bir hareket olmuş.

Karşılıklı siyasetçilerde saygı yok ki seçmenlerde saygı olsun.

Bu arada hayret makarnaya bağlamamışın :)
Çok haklısın, açıkcası bende sevmiyorum dediğin gibi ama ne kadar sevmesekte dışarıdan bir adam gibi düşün, hal hatır sormuş sana çocuğuda sevmeye çalışmış, bunda kötü bişe yoktur. Bu kadar kin edilmez yani.
Övmüyorum ama yaptığı hiç hoş değil o kadar insanın içinde, sonuçta onunda bir yetkisi var.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Demek istediğim muhalefeti sürekli yanından kovmaya ve aşağılamaya çalışan seçmenler hep ekonomik olarak alt sınıfta oluyor. Meral Akşener'e PKK ile işbirliği yapıyorsunuz diyen vatandaşta refah seviyesi olarak iyi değildi yine. Mesela muhalefeti bu tür esnaf ziyaretlerinde eleştiren gençler görmek isterdim ben.

Muhalefetin ana ıskaladığı mesele bu zaten her şeyi PARA SANMAK... Bu insanlar neden bize kızıyor diye halen sormuyor 20 yıl oldu. CHP için 70 yıl olacak.

O aşağıladığın adam aç kalır kuru ekmek yer pazardan giyinir ama PKK'yı görmek istemez vatanına devletine el uzatılsın karışılsın istemez veya dinine kutsallarına kitabına hakaret edilsin dalga geçilsin istemez. Askerler bildiğin terör ile mücadele ederken ölümü göze alıyor bu adam veya ailesi eşi dostu para mı düşünür sence !!!
Sen muhafazakar insana yasak getir başını kapayamazsın ibadet edemezsin ama sana yatlar katlar verecem paraya boğacam dee bakalım mutlu olur mu ?

Muhalefet HDP'ye kayyum atandımı onlara moral vereyim ayağına ziyarete girerse. Alenen terör ile bağı çıkanın bile dokunulmazlığının kaldırılmasını desteklemezse. İkide bir Selahattin Demirtaş'a özgürlük deyip cezaevi kapısında yatarsa. Veya çıkıp HDP'ye 2-3 bakanlık veririz ne olacak canım derse. Onlarla ittifakta yaparız dersen. ASker Suriye'ye girmiş. Muhalefet çıkıp Suriye'de ne işimiz var veya PYD-YPG terör örgütü değil flan derse HALKTA KIZAR TABİ... Bu kadar ekonomik sıkıntıya dar boğaza zorluğa rağmen muhalefetin oy oranının artmaması bundan işte.

Paradan çok daha değerli önemli şeyler var. Vatan millet devlet sevgisi gibi veya Din onur şeref gurur namus gibi...
50-60 yaşında evini arabasını almış çocuklarını evlendirmiş emekli maaşı olan bir adam sence halen PARADA PARA diye mi yırtınır yoksa başka dünyada başha hesaplarda mıdır ?

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Muhalefetin ana ıskaladığı mesele bu zaten her şeyi PARA SANMAK... Bu insanlar neden bize kızıyor diye halen sormuyor 20 yıl oldu. CHP için 70 yıl olacak.

O aşağıladığın adam aç kalır kuru ekmek yer pazardan giyinir ama PKK'yı görmek istemez vatanına devletine el uzatılsın karışılsın istemez veya dinine kutsallarına kitabına hakaret edilsin dalga geçilsin istemez. Askerler bildiğin terör ile mücadele ederken ölümü göze alıyor bu adam veya ailesi eşi dostu para mı düşünür sence !!!
Sen muhafazakar insana yasak getir başını kapayamazsın ibadet edemezsin ama sana yatlar katlar verecem paraya boğacam dee bakalım mutlu olur mu ?
Ne güzel işte, aynı İran kafası. Hiç refahı, eğitimi, geleceği düşünmeden halkı bypass ederek Şeriat getirelim. Nasıl olsa din, namus, iffet daha önemli.
50-60 yaşında evini arabasını almış çocuklarını evlendirmiş emekli maaşı olan bir adam sence halen PARADA PARA diye mi yırtınır yoksa başka dünyada başha hesaplarda mıdır ?
Burada çok büyük bir yanlış var. Sence hayatın anlamı, ev araba alıp sonra da devleti mi düşünmek? Her toplumun amacı gelecek nesillerini daha iyi yetiştirebilmek olmalıdır, bunun içinde sermaye lazım, kaynak lazım. PKK-YPG biterse ülke kalkınacak mı sence?

NOT : Sürekli muhalefetin, muhafazakar kesimler hakkında görüşlerini eleştiriyorsun. Sence dindar adam akrabalarının hepsini zengin eder mi? Torpil yapar mı?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
PKK-YPG biterse ülke kalkınacak mı sence?

Suriye'den çekilip YPG-PKK orada palazlanınca sabah akşam bizim askerimizi şehit olunca veya HDP ile ittifak yapınca ülke kalkınacak mı sanıyon sen gerçekten ! HDP'nin Türkiye veya Türkiyenin geleceği ile gelişmesi kalkınması ile ilgili hayalleri planları var mıdır sence ? Adamlar İstiklal marşını bile okumuyorlar. ( Çoğu zaman Türk bayrağı astıkları bile şüpheli parti binalarına veya toplantı alanlarına.)

40 Yıldır başımızda terör belası olmasaydı evet ülke dahada iyi kalkınır ve refah seviyesi artardı diyorum.

Ne güzel işte, aynı İran kafası. Hiç refahı, eğitimi, geleceği düşünmeden halkı bypass ederek Şeriat getirelim.

Türkiye'de şuan Şeriat isteyen flan yok saçma sapan laflar. Benim yazdığımdan anladığın bu mu gerçekten :D ( Muhalefet işte bu yüzden Gram ilerleyemiyor.)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu arada bu kadının yaptığı hareketten belkide daha yanlış ve saygısızını muhalif medya yapmış.

Bu kadının tam adını hangi ilçede oturduğunu sokak adına kadar yayınlamışlar. Sanki hedef gösterir gibi. Üstüne Halk TV 'de devlet olsa bu kadının çocuğunu elinden alırdı hemen alması lazım bu tarz bir kadının anneliği sorgulanır tarzı laflar etmişler. Bir insan Kemal Kılıçdaroğlunu sevmiyorsa Anne olması bile yasak galiba !

Not: Lafa geldimi bizi istediğiniz gibi eleştirebilir protesto edebilirisiniz diyen muhalefet bu kadını bir taksim meydanında sallandırmadığı kaldı 1 haftadır...

Yasin bey...

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
139

Kendi görüşüm : Açıkçası kadın ve çocuğu yüksek ihtimalle pazardan alınmış kıyafetler giymesine rağmen muhalefete sallıyor. Bu ülkede muhalefet yapmak gerçekten çok zor.
Benim düşüncem kesin o kadın AKP'den maaş yada yardım alıyordur Malatya'da yaşıyorum böyle durumda olan insanlar var ve hiçbirinden grammhaz etmem

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Devamındada çocukları Tokatlamış Cumhurbaşkanı ... :) ( Hemen Erken seçime gitmeliyiz flan demedi mi muhalefet bu video sonrası ! )

Selam olsun çocuğunu Kılıçdaroğlundan koruyan kadına, o kadının çocuğuna vursaydı o kadın çocuğuna dönüp eee evladım dayak cennetten çıkma diyecekti ama Kılıçdaroğlu yapsa dava bile açar, alın size siyasal İslam samimiyeti

Bu insanlar böyle ??

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Demek ki dikdatörler çocukları böyle seviyor yeni öğrendim ?
Selam olsun çocuğunu Kılıçdaroğlundan koruyan kadına, o kadının çocuğuna vursaydı o kadın çocuğuna dönüp eee evladım dayak cennetten çıkma diyecekti ama Kılıçdaroğlu yapsa dava bile açar, alın size siyasal İslam samimiyeti

Bu insanlar böyle ?

Çocukla şakalaşmasını bile koşunn cumhurbaşkanı çocuk dövüyor kafasına vuruyor diktatörler böyle gibi yorumlayan bir Muhalefet var ülkede :) Gerisini siz düşünün işte. Burdan bile 10 sn ye kesip ALGI yapmaya çalışıyorlar SIĞ muhalefetin bu kadarı. Bu mantık ile iktidar olupta ülke yönetecekler :)

Yüzde 52 oy ile gelen adama Diktatör derler. Kaset ile gelen yüzde 20 bandında gezen girdiği her seçimi kaybeden partisinin oy oranını gram arttıramayan liderlik vasfı olmayan Kemal Kılıçdaroğluna tek kelime edemezler...

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,027
Vay canına! Tekme atmadığı kalmış bir tek. Küçücük çocuktan ne istemiş ya? Derhal erken seçim, hemen seçim!

Düzeltme: Konunun ''Erdoğan, çocuğu dövüyor'' videosu olduğunu sanmıştım. O yüzden alıntı yapmadım. O mesajı alıntılamış sayın.

Yasin bey...

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
139
Çocukla şakalaşmasını bile koşunn cumhurbaşkanı çocuk dövüyor kafasına vuruyor diktatörler böyle gibi yorumlayan bir Muhalefet var ülkede :) Gerisini siz düşünün işte. Burdan bile 10 sn ye kesip ALGI yapmaya çalışıyorlar SIĞ muhalefetin bu kadarı. Bu mantık ile iktidar olupta ülke yönetecekler :)

Yüzde 52 oy ile gelen adama Diktatör derler. Kaset ile gelen yüzde 20 bandında gezen girdiği her seçimi kaybeden partisinin oy oranını gram arttıramayan liderlik vasfı olmayan Kemal Kılıçdaroğluna tek kelime edemezler...
Ben CHP'li değilim memleket partisine oy vericem ve evet Erdoğan dikdator kaç genci tutukladı sırf normal bir eleştiri yaptığı için bana masal anlatma

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ben CHP'li değilim memleket partisine oy vericem ve evet Erdoğan dikdator kaç genci tutukladı sırf normal bir eleştiri yaptığı için bana masal anlatma

Kaç genci tutuklamış !

Sen diktatörün anlamını bilmiyon daha.

Konuda ki videoda sen gerçekten çocuğu dövüyor veya şiddet uyguluyor mu diyon şimdi yoksa şakalaşıyor mu orada kurdeleyi kesti diye ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Kaç genci tutuklamış !

Sen diktatörün anlamını bilmiyon daha.

Konuda ki videoda sen gerçekten çocuğu dövüyor veya şiddet uyguluyor mu diyon şimdi yoksa şakalaşıyor mu orada kurdeleyi kesti diye ?

Cehapeye bağlı belediye başkanı Ekrem (BUZ)oğlu yaşlı kadının elini önce ısırdı sonra kırdı, yaşlı kadın acılar içinde hastaneye kaldırıldı ?

Ekli dosyalar

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    32.2 KB · Görüntüleme: 108