Apple Şarj Adaptörüm Orijinal mi?

MysticVezon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iPhone 11'in içinden şarj adaptörü çıkmayacağı için bugün Türk Telekom'dan Apple 20W Type-C şarj adaptörü aldım arkadaşlar ancak orijinal olup olmamasından endişeleniyorum. Sizce orijinal mi?
P_20210902_162235_vHDR_On.jpg
P_20210902_162228_vHDR_On.jpg

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Orijinal gibi Türk Telekom'da sahte satacaklarını sanmıyorum da ne kadara aldın?

MysticVezon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Orijinal gibi Türk Telekom'da sahte satacaklarını sanmıyorum da ne kadara aldın?
Her yere sordum hiçbir yerde bulamadım, sadece Beko'da 250TL'ye bulabildim. Sonra Türk Telekom adı altında bir yere girdim ve oraya yeni gelmiş 200TL'ye aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde de 200TL'ye satıyor Apple o yüzden biraz kıllandım.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bu gibi durumlarda ya direkt Apple veya Hepsiburada üzerinden şarj aleti alınmalı ya da iPhone uyumlu başka markalara bakılmalı. Anker, Spigen gibi. Keşke konu açsaydınız direkt bu ürünü öneririm.

Ben iPhone 11 kullanıyorum. Samsung'un 25W Type-C şarj aletini kullanıyorum mesela. İlla Apple olmasına gerek yoktu yani.

MysticVezon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu gibi durumlarda ya direkt Apple veya Hepsiburada üzerinden şarj aleti alınmalı ya da iPhone uyumlu başka markalara bakılmalı. Anker, Spigen gibi. Keşke konu açsaydınız direkt bu ürünü öneririm.

Ben iPhone 11 kullanıyorum. Samsung'un 25W Type-C şarj aletini kullanıyorum mesela. İlla Apple olmasına gerek yoktu yani.
Ben orijinal Apple ürünü kullanmak istiyorum sadece o yüzden aldım. Apple'ın sitesinde stok yoktu baktığımda ve Hepsiburada'da Hepsiburada'nın kendisi satmıyordu.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
iPhone 11'in içinden şarj adaptörü çıkmayacağı için bugün Türk Telekom'dan Apple 20W Type-C şarj adaptörü aldım arkadaşlar ancak orijinal olup olmamasından endişeleniyorum. Sizce orijinal mi?Ekli dosyayı görüntüle 162784Ekli dosyayı görüntüle 162785
Eğer resmi bir bayi ise orijinaldir. Ama normal telefoncular operatör isimli tabela koyup sahte ürün satabiliyor. Resmi bir bayiden mi aldınız yoksa telefoncudan mı?

MysticVezon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eğer resmi bir bayi ise orijinaldir. Ama normal telefoncular operatör isimli tabela koyup sahte ürün satabiliyor. Resmi bir bayiden mi aldınız yoksa telefoncudan mı?
Telefoncudan almıştım ama gidip iade ettim çünkü hiç güvenilir gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam iade ettim ürünü şimdi Apple'dan alacaktım ancak 13 Eylül teslim zamanı yazıyor ve 11 gün telefon elimde beklemek çok saçma geldi bana. Hepsiburada üstünden almayı düşünüyorum dediğiniz gibi ama satan satıcı Hepsiburada'nın kendisi değil. Yani ürün yine orijinal çıkmama gibi bir şey söz konusu olur mu?