- Reaksiyon puanı
- 4,724
Arkadaşlar akşam üzeri başladı ilk parmak ıslak terli dedim ama hala yapıyor zor açılıyor sebebi ne olabilir ve çözümü ne başka yaşayan var mı bu sorunu?
Nöbetteyim şuan gün içinde denerim büyük ihtimal bundan ötürüParmak izini sil bir daha tanımla. Belki iyi tanımlayamadın.
Not: Parmak izini 5 parçağa kadar tanımlayabiliyon iki elininda baş parmaklarını tanımla biriyle olmadı diğeriyle açarsın.
Sende SE 2020 yok muydu ? Ne ara 5 bin TL verdinde Note 10 Pro ya geçtin![]()
Evet düzeldi ertesi sabah büyük ihtimal terdenEllerin terli olduğundandır büyük ihtimalle.
Sattım onu üstüne az para koyup note 10 pro aldım ?
Hiç Xiaomi bir cihaz kullandınız mı acaba ?Herkese sabah akşam SE2020 alın çok iyi telefon demiyor muydun
Xiaomi bir telefon aldıysan arıtk ufak tefek süprizlere hazırlıklı olacan![]()
Diyordum doğru ama apple ile bir daha işim olmaz, se öncesi mi8 lite kullanıyordum se ye verdiğim paraya köpek gibi pişmanım o dönem 1 ay daha bekleyerek mi10t serisi alabilirdim, mi8 lite ı 1 sene kullandım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Herkese sabah akşam SE2020 alın çok iyi telefon demiyor muydun
Xiaomi bir telefon aldıysan arıtk ufak tefek süprizlere hazırlıklı olacan![]()
Aynen touch id aşırı sıkıntı iphone larda, benim xiaomi den beklentim her şeye kendi güçlü parolasını atasa ios gibi çok iyi olur kamera biraz daha iyi olursa hiçbir sıkıntı yok.Hiç Xiaomi bir cihaz kullandınız mı acaba ?
Sadece MİUİ'da ufak/kamera yazılımında sorunlar var,GCAM ile giderilebiliyor.??
İPhone'larda hele Touch İD çok daha fazla sorun oluyor terden dolayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hayırlı olsun @James Howlett
?