Yardım Klavyem tutukluluk yapıyor

CraFeld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavyem uzun zamandir duzgun kullnıyordum. Fakat son 3 gundur bi sorun var. Klavyemi ilk actigimde 15 20 dk normal calısıyor sonra yavas yavas bozuluyor parmagımı d tusundan cektigimde basılı kalıyor 1 kac dakika sonra tamamen ölüyor. Bi tusu algılamasi icin 25 kere basmam gerekiyor yardım lazım acil

Reaksiyon puanı
89
Klavyem uzun zamandir duzgun kullnıyordum. Fakat son 3 gundur bi sorun var. Klavyemi ilk actigimde 15 20 dk normal calısıyor sonra yavas yavas bozuluyor parmagımı d tusundan cektigimde basılı kalıyor 1 kac dakika sonra tamamen ölüyor. Bi tusu algılamasi icin 25 kere basmam gerekiyor yardım lazım acil
aynısı bendede olmuştu klavyenin tuş ömrü bitiyor farkettiysen en çok kullandığın tuşlarda vardır bu sorun yenisine geçmen lazım

CraFeld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynısı bendede olmuştu klavyenin tuş ömrü bitiyor farkettiysen en çok kullandığın tuşlarda vardır bu sorun yenisine geçmen laz teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyenizi ne zaman aldınız?
Ortalama 3 yıl kadar oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısı bendede olmuştu klavyenin tuş ömrü bitiyor farkettiysen en çok kullandığın tuşlarda vardır bu sorun yenisine geçmen lazım
Peki teşekkürler

FakeGamer48

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Klavyeyi temizleyebilirsin meselea "ü" harfine uç kaçtı basılmıyor bazen basılı kalıyor laptop kalvyesi.