MG4446
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,257
Hangisi daha iyi? (pocox3 pro 256gb olan versiyonu)
dün sipariş ettim x3 proyuŞu anda alınabilecek en iyi telefon x3 pro. Daha çeşit ve uygun fiyatlar için kasım sonu efsane cumanın bitişini bekleyiniz
Hayırlı olsun. Telefon gelince 12.5 güncellemesini yeni bir güncelleme gelene kadar yapmamanızı tavsiye ederim.dün sipariş ettim x3 proyu
yazılım güncellemesi yapmayayım mı yaniHayırlı olsun. Telefon gelince 12.5 güncellemesini yeni bir güncelleme gelene kadar yapmamanızı tavsiye ederim.
tamamdır teşekkür ederimYapmayın ilk hali en stabil sürümü her zaman
Diğer forumlarda yükleyenler bazı hataların düzeltildiğini, ısınmanın azaldığını falan yazmış. Güncelleyebilirsin bence.Evet gördüm güncelleyeyim mi bu sefer
Tamam çok teşekkürlerDiğer forumlarda yükleyenler bazı hataların düzeltildiğini, ısınmanın azaldığını falan yazmış. Güncelleyebilirsin bence.
Poconun daha iyi olduğunu biliyordum ama abin note9s al diye ısrar edince ona kanıtlamak için açtım konuyu. Zaten pocoyu aldım konu eskiSoruya bak çay demle, bu soruyu sorduğun için bir hafta banlanman gerekir ??
Dün gece baktığımda 12.5.2.0 vardı sabah güncellerim diye bırakmıştım şindi bakıyorum 12.5.1.0 olmuş bu@MG4446 12.5.2.0 geldi
Çoktan aldım x3 proyu :d konu başka bir şeyden dolayı hortladıX3 Pro.
Beğendiniz mi?aldım x3 proyu
Kamerası o kadar iyi değil tekrar alacak olsam a52 alırdım heraldeBeğendiniz mi?
x3 proHangisi daha iyi? (pocox3 pro 256gb olan versiyonu)
Tekrar 12.5.2.0 geldi güncelliyorum şimdiTamam çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Poconun daha iyi olduğunu biliyordum ama abin note9s al diye ısrar edince ona kanıtlamak için açtım konuyu. Zaten pocoyu aldım konu eski
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün gece baktığımda 12.5.2.0 vardı sabah güncellerim diye bırakmıştım şindi bakıyorum 12.5.1.0 olmuş bu![]()