Soru Windows'un kopyasını kullanmak bilgilerin çalınmasına sebep olur mu?

Eren.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yazılım sahtekarlığına maruz kalmış olabilirsiniz diye bir yazı geldi sonra bu Windows kopyası orijinal değil yazdı o bilgisayardan e-devlet gibi yerlere girilmişti bilgilerin çalınma ihtimali var mıdır Windows 7'nin isosunu nereden indirdiğimi hatırlamıyorum ancak kendi sitesinden değildi ama güvenilir bir yerdi diye hatırlıyorum ve ürün anahtarını girip etkinleştirme yapmadım acaba bu yüzden mi öyle oldu?

Son düzenleme:

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Hayır windows key olmadığı için uyarı çıkar bilgilerin bu yüzden çalınmaz ama bilgisayarına virüs bulaşmışsa ona birşey diyemem..

Reaksiyon puanı
93
Arkadaşlar yazılım sahtekarlığına maruz kalmış olabilirsiniz diye bir yazı geldi sonra bu Windows kopyası orijinal değil yazdı o bilgisayardan e-devlet gibi yerlere girilmişti bilgilerin çalınma ihtimali var mıdır Windows 7'nin isosunu nereden indirdiğimi hatırlamıyorum ancak kendi sitesinden değildi ama güvenilir bir yerdi diye hatırlıyorum ve ürün anahtarını girip etkinleştirme yapmadım acaba bu yüzden mi öyle oldu?
Senin bilgilerini kim ne yapcak bir şey olmaz. Benim eski bilgisayarımda öyle diyodu. Ama 300TL değerindeki steam hesabım benle duruyor.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Evet, deneme keyinin süresi dolduğu için öyle diyor.

Eren.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Senin bilgilerini kim ne yapcak bir şey olmaz. Benim eski bilgisayarımda öyle diyodu. Ama 300TL değerindeki steam hesabım benle duruyor.
Hocam babamın bilgileri kart falan var o yüzden tedirgin oldum teşekkürler cevabınız için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme: Arkadaşlar Etkinleştirme süresi sona erdi diye bir yazı çıktı şimdi sizin yazdıklarınıza göre de anlaşılan deneme süresi sona erdiği için böyle olmuş teşekkürler hepinize.

Son düzenleme: