Soru Notebook için monitör öneri

Rayz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
O fiyatta alınabilecek en iyi laptop bana kalırsa ama fiyatı da epey tuzlu görebileceğin gibi :) Dediğim gibi Monster ile MSI aynı kasayı kullanıyor. Zaten laptoptan yana ne sıkıntı yaşayabilirsen aynı ihtimal MSI'da da var kasalar aynı olduğu için. Birde Monster'ın servisi daha iyi MSI'dan. 5900HX'li ROG ile OMEN konusuna gelirsek o fiyat bandında yapılabilecek en iyi iki tercih. İkisinden birini kendi ihtiyaçlarına göre seçmen lazım. İkisi de epey iyi makine.
Hmm ben bide acerin nitro 5 rtx 3070 var o nasıl

Rayz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kasa ve ekran kalitesi OMEN'den daha kötü. OMEN'in ana kasa metal bir kere. Dokunduğun an kaliteyi hissettiriyor.
Ha iyki sormuşum sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa ve ekran kalitesi OMEN'den daha kötü. OMEN'in ana kasa metal bir kere. Dokunduğun an kaliteyi hissettiriyor.
Adamsın

Bu arada m1 macbook pro nasıl

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Ha iyki sormuşum sana

Adamsın

Bu arada m1 macbook pro nasıl
Ben baya memnunum. Oyun tarafında bir FM birde CK3 oynuyorum zaten. Kalan yazılım işlerimde büyük kolaylık sağlıyor. Tahminimden daha fazla sevdim.

Rayz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben baya memnunum. Oyun tarafında bir FM birde CK3 oynuyorum zaten. Kalan yazılım işlerimde büyük kolaylık sağlıyor. Tahminimden daha fazla sevdim.
Macbook pro nun yirmibin tl olanları warzone valorant oynatırmı

Knk aklımda bide şeyde var eğer menmum kalmazsam nerdeyse aldığım fiyatın aynısına satıcağım kişiler var sence macbook pro m1 almalımıyım

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615

Knk aklımda bide şeyde var eğer menmum kalmazsam nerdeyse aldığım fiyatın aynısına satıcağım kişiler var sence macbook pro m1 almalımıyım
Almamalısın. Warzone, Valorant için uygun bir bilgisayar değil. Zaten bu bilgisayarlar ile 2K 165HZ, FHD240Hz monitörlere görüntü sağlamak sıkıntı. O Hz değerine çıkamazsın monitörde Type-C olmadığı sürece. Gereksiz yani tamamen boşa macera senin kullanım alanın için. Oyun oynamayı bırakan, oynamayan kişiler işine yarıyorsa almalı böyle makineleri.

Rayz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Almamalısın. Warzone, Valorant için uygun bir bilgisayar değil. Zaten bu bilgisayarlar ile 2K 165HZ, FHD240Hz monitörlere görüntü sağlamak sıkıntı. O Hz değerine çıkamazsın monitörde Type-C olmadığı sürece. Gereksiz yani tamamen boşa macera senin kullanım alanın için. Oyun oynamayı bırakan, oynamayan kişiler işine yarıyorsa almalı böyle makineleri.
Geforce nowda oynayabilirmiyim

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Geforce nowda oynayabilirmiyim
Yani o iş bir tık sıkıntı. Özellikle rekabetçi oyunlarda. Senin aklın şu an çok karışmış benden demesi. Ne istediğini tam bilmiyorsun bütçen fazla olduğu için. Ondan ona zıplıyorsun tabiri caizse. Çok riskli bir şey. Bir an önce kararını verip bilgisayarını alman lazım yoksa zaman geçtikte aklın daha da karışacak. İhtiyaçlarına yönelik kaliteli, kronik sorunu olmayan bir ürün bulduysan alıp geç fazla düşünme benden demesi.

Rayz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yani o iş bir tık sıkıntı. Özellikle rekabetçi oyunlarda. Senin aklın şu an çok karışmış benden demesi. Ne istediğini tam bilmiyorsun bütçen fazla olduğu için. Ondan ona zıplıyorsun tabiri caizse. Çok riskli bir şey. Bir an önce kararını verip bilgisayarını alman lazım yoksa zaman geçtikte aklın daha da karışacak. İhtiyaçlarına yönelik kaliteli, kronik sorunu olmayan bir ürün bulduysan alıp geç fazla düşünme benden demesi.
Sağol be doğru söyledin kafam gerçekten karıştı bunumu onumu alsan acaba sıkıntı edermi diye asus rog strix alayım ozaman çok sağol görkem

Rayz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Macbook daha çok iş bilgisayarı yani açabilecek makina almak varken neden gfn den oynayasın ki
Doğruda knk seçemiyorumki benim bütçeye zibil tane bilgisiyar var

Macbook daha çok iş bilgisayarı yani açabilecek makina almak varken neden gfn den oynayasın ki
Aga bide bişey sorcam senin profilde olan doçenti yaşa göremi veriyorlar

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615

Strix al arkana bakma çok iyi makine endişen olmasın. Rütbe olayı mesaj sayısı ile alakalı bir durum 500 mesaj olursa Doçent, 1000 mesaj olursa Profesör olursun. Öyle öyle devam ediyor Guru olana kadar.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848

Görkem abinin de dediği gibi mesaj sayısı ile alakalı

Rayz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Strix al arkana bakma çok iyi makine endişen olmasın. Rütbe olayı mesaj sayısı ile alakalı bir durum 500 mesaj olursa Doçent, 1000 mesaj olursa Profesör olursun. Öyle öyle devam ediyor Guru olana kadar.
iyimiş abide sen köklemişsin 22 bin öf

Tmdır abim güveniyorum

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
iyimiş abide sen köklemişsin 22 bin öf

Tmdır abim güveniyorum
Ben bundan önce 2 yıl süper moderatörlük, 1.5 yıl da moderatörlük yaptım :) Mesaj sayısının çok olmasının sebebi bu.

Rayz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Son düzenleme: