arama kısmına store yazınca çıkmıyor mu? hangi sürümü kullanıyorsunuz?Bilgisayarda microsoft store gözükmüyordu çözümlere baktım olmadı format attım ama genede gözükmüyor
Monster Abra a5 v15.6
Driverler güncel
Orjinal windows sürümüFormatı nasıl attınız? Oynanmış iso ile olmaz zaten. Orijinal iso kullandığınıza emin misiniz?
windows 10 pro mu? yoksa başka bir şey mi?Orjinal windows sürümü
Çıkmıyor son sürüm sadece onu biliyorumarama kısmına store yazınca çıkmıyor mu? hangi sürümü kullanıyorsunuz?
Prowindows 10 pro mu? yoksa başka bir şey mi?
Pro da olsa Home de olsa Store mevcut.windows 10 pro mu? yoksa başka bir şey mi?
Yani isoyu Microsoft sitesinden indirdiniz doğru mu?Orjinal windows sürümü
İso ne demek bilmiyorum ama her şey orjinal ve microsoftun sitesinden indirdimPro da olsa Home de olsa Store mevcut.
Yani isoyu Microsoft sitesinden indirdiniz doğru mu?
Formatı nasıl attın söyleyebilir misin? Format için Microsoft’un sitesinden ISO indirip flaş belleğe/cd’ye yazdırman gerekiyor.İso ne demek bilmiyorum ama her şey orjinal ve microsoftun sitesinden indirdim
arama çubuğuna sıfırlama yazdım ve eski bilgisayarlarımdada öyle yaptım bir sorun olmadı şu ana kadar her sorun çözüldüFormatı nasıl attın söyleyebilir misin? Format için Microsoft’un sitesinden ISO indirip flaş belleğe/cd’ye yazdırman gerekiyor.
Zaten store’yi isteseniz de kaldıramazsınız. Laptopa kurulan Windows sürümü oynanmış bir iso. Performansı artsın diye özellikleri kısılmış. Sıfırlama yapınca da sadece yüklediğin uygulamalar silinir. Store hiç yoksa geri gelmez. Yaptığın işlem format değil.arama çubuğuna sıfırlama yazdım ve eski bilgisayarlarımdada öyle yaptım bir sorun olmadı şu ana kadar her sorun çözüldü