tugrakzlts
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Dedem Nokia 216 Kullanıyor ve Beşiktaştan sürekli haber mesajı geliyor bu durum telefon faturasını arttırdı nasıl iptal edebilirim acil yardım edin
Hangi hattı kullanıyorsanız. Onu ayayıp hizmeti iptal etmelerini söyleyin.Dedem Nokia 216 Kullanıyor ve Beşiktaştan sürekli haber mesajı geliyor bu durum telefon faturasını arttırdı nasıl iptal edebilirim acil yardım edin
Hangi hattı kullanıyorsanız. Onu ayayıp hizmeti iptal etmelerini söyleyin.
Avea kapanalı 5 yıl oldu. Türk telekomu aramalı benceAvea'yı arayıp hizmeti iptal ettirin.
Numara tuşladım ama yanlızca acil aramalar diyor sim kartı uygulamasından avea müşteri hizmetleri diyor ara dediğimde sim kartı kullanılsın mı diyor ne demeliyimHangi hattı kullanıyorsanız. Onu ayayıp hizmeti iptal etmelerini söyleyin.
Avea Türk Telekom olarak geçiyor.Avea kapanalı 5 yıl oldu. Türk telekomu aramalı bence
Ya da türk telekoma gidip bu işlemi kapatabilir miyimAvea kapanalı 5 yıl oldu. Türk telekomu aramalı bence
Olur ancak zahmetli oluır.Ya da türk telekoma gidip bu işlemi kapatabilir miyim
Numara tuşladım ama yanlızca acil aramalar diyor sim kartı uygulamasından avea müşteri hizmetleri diyor ara dediğimde sim kartı kullanılsın mı diyor ne demeliyimOlur ancak zahmetli oluır.
Siz en iyisi SİM kartınızı önce yenileyin.Numara tuşladım ama yanlızca acil aramalar diyor sim kartı uygulamasından avea müşteri hizmetleri diyor ara dediğimde sim kartı kullanılsın mı diyor ne demeliyim
Şuan böyle bi durum yapamayız uzak yerlerde yaşadağımız içinSiz en iyisi SİM kartınızı önce yenileyin.
Aynen daha kolay olurSiz en iyisi SİM kartınızı önce yenileyin.
Müşteri hizmetlerini arayın kargo ile gönderirler.Şuan böyle bi durum yapamayız uzak yerlerde yaşadağımız için
Ev interneti değil mi o?Hocam buldum 444 1 444 ü arayın
of evet imternetmiş ?Ev interneti değil mi o?
Evet aile sorunlarından biliyorujmof evet imternetmiş ?![]()
Benim kafam allak bullak ya.Evet aile sorunlarından biliyorujm![]()