Kollenkima
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 25
Abim Kendine PC alacak önerileriniz var mı ben Asus Rog strix düşünüyorum. Monster notebook önermeyin lütfen.
Notebook ustaNotebook mu yoksa masaüstü mü bakıyorsunuz?
Ona göre bir şeyler önereceğim.
Aynen, benim ilgi alanım buralar..![]()
Asus Rog la arasında çok fark var mıdır?Bütçe yeterse kaçırmayın kesinlikle.
Alternatif:
GP66 Leopard modelinin 17.3" olanı da var normalde ama şu an stoklarda yok. Beklerim derseniz onu öneririm 15.6" Leopard yerine.
Tamamdır.Notebook usta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Rog la arasında çok fark var mıdır?
Önerdiğim MSI'lar hem kasa kalitesi olarak daha iyi hem de 11. nesil Intel işlemciler oyun tarafında muazzam performanslı özellikle yüzde 1'lik FPS tarafında. Çok stabil ve yüksek performans veriyorlar. Bunun yanında PCIe 4.0 SSD ve Thunderbolt 4 gibi teknoloji avantajları da var.Notebook usta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Rog la arasında çok fark var mıdır?
Monster notebook önermeyin lütfen. yazmışTamamdır.
Tulpar T7 V21.8.1 17,3" Gaming Laptop
Tulpar T7 V21.8.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, Nvidia RTX3070 ekran kartını 11. Nesil Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemciyle destekleyerek canavara dönüşüyor!www.monsternotebook.com.tr
Monster'ın garanti hizmeti çok iyidir, ayrıca ömür boyu bakım garantisi de bulunur.
Usta monster kullanan arkadaşlarım var çok memnun değiller bende baktıgım zaman pcnin dıştan gorunusu falan pek iyi değil gibiydi. Kaliteli malzeme kullanmamışlar şahsen.Tamamdır.
Tulpar T7 V21.8.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, Nvidia RTX3070 ekran kartını 11. Nesil Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemciyle destekleyerek canavara dönüşüyor!www.monsternotebook.com.tr
Monster'ın garanti hizmeti çok iyidir, ayrıca ömür boyu bakım garantisi de bulunur.
Bu fiyat bandında cidden Monster mı? Bu parayı vereceğim laptoptan kasa kalitesi ve detaylı yazılım desteği beklerim ben, ömür boyu bakım garantisi değil açıkçası. Ayrıca önerdiğin Acer'da o işlemci RTX 3080'i besleyemez FHD çözünürlükte. Bu paralarda 5900HX ve 11800H gibi işlemciler varken o işlemciye para verilmez zaten.Tamamdır.
Abi dikkat edersen Monster'ı sona attım, Clevo neticede kasa kalitesi olarak tartışılır ama olası alternatiflerden biri diye söyledim. Acer'ın da işlemciden öte ekran kartı için attım zaten.Bu fiyat bandında cidden Monster mı? Bu parayı vereceğim laptoptan kasa kalitesi ve detaylı yazılım desteği beklerim ben, ömür boyu bakım garantisi değil açıkçası. Ayrıca önerdiğin Acer'da o işlemci RTX 3080'i besleyemez FHD çözünürlükte. Bu paralarda 5900HX ve 11800H gibi işlemciler varken o işlemciye para verilmez zaten.
Attığın ürünlerin rakiplerine göre eksilerini yazdım sadece yanlış anlamaAbi dikkat edersen Monster'ı sona attım, Clevo neticede kasa kalitesi olarak tartışılır ama olası alternatiflerden biri diye söyledim. Acer'ın da işlemciden öte ekran kartı için attım zaten.
ROG mu MSI mi dersen MSI derim abi.Attığın ürünlerin rakiplerine göre eksilerini yazdım sadece yanlış anlamaÖnceden olsa işlemci arasındaki nesil farkı çok önemli olmazdı ama Ryzen 5000 ile 11. nesil Intel'ler bir anda öyle bir gelişti ki eski nesil işlemcili bir ürün almanın anlamı kalmadı ekran kartı bir üst model olsa bile. Bu fiyat bandında alınabilecek iki-üç ürün var bana kalırsa senin attığın Asus ROG ile benim atmış olduğum MSI modelleri. Ancak yukarıda da dediğim nedenlerden dolayı MSI'lar bir adım daha önde bana kalırsa. Tabi keşke 11800H-3070 donanımlı Lenovo Legion 7'de pazarda olsaydı.