- Reaksiyon puanı
- 139
Ben valorant oynamaktan çok zevk alan biriyim keyifli değişik daha önce oynadığım oyunlara benzemiyor beni baya sardı 5 aydır oynuyorum fırsat buldukça.
Oyuna başladığımdan beri belirli kavramlar öğrendim ve türlü kişileri tanıdım
İnstalock toksic smurf vs vs
Not :bu kavramları önceden de biliyordum ama oyunlarda hiç kullanmadım
Şimdi geleyim size anlatacağıma
Oyunda çok sinir bozucu insanı tahrik eden küfür eden mikrofonundan tiktok sesi gelen bilerek yakan afk kalan oyunu satan kişiler var
Bunlara alıştım
Ama bugün yaşadığım olay beni çileden çıkardı
Bir kaç 2 troll beni Allah'a (c.c) ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e küfretmekle itham hatta ithamda değil iftira attı resmen chattan yazdılar insanları boş boş karşı takımı boş boş kışkırttılar bende yalancının (anladınız siz ) dedim eğer ben gerçekten böyle birşey yaptıysam kafam kökünden kopsun ama eğer onlar bana iftira atıyorlarsa onların ki kopsun kufretmemek için kafamı tuttum kendime hakim olmaya çalıştım
Şimdidi size bir soru sorucam
Bunların kökü nasıl kurur ?
Kesinlikle cevaplarınızı bekliyorum .
Oyuna başladığımdan beri belirli kavramlar öğrendim ve türlü kişileri tanıdım
İnstalock toksic smurf vs vs
Not :bu kavramları önceden de biliyordum ama oyunlarda hiç kullanmadım
Şimdi geleyim size anlatacağıma
Oyunda çok sinir bozucu insanı tahrik eden küfür eden mikrofonundan tiktok sesi gelen bilerek yakan afk kalan oyunu satan kişiler var
Bunlara alıştım
Ama bugün yaşadığım olay beni çileden çıkardı
Bir kaç 2 troll beni Allah'a (c.c) ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e küfretmekle itham hatta ithamda değil iftira attı resmen chattan yazdılar insanları boş boş karşı takımı boş boş kışkırttılar bende yalancının (anladınız siz ) dedim eğer ben gerçekten böyle birşey yaptıysam kafam kökünden kopsun ama eğer onlar bana iftira atıyorlarsa onların ki kopsun kufretmemek için kafamı tuttum kendime hakim olmaya çalıştım
Şimdidi size bir soru sorucam
Bunların kökü nasıl kurur ?
Kesinlikle cevaplarınızı bekliyorum .