s20fe daha iyi her açıdanMerhaba batarya, kamera ( ön kamera) önemli hangisini almalıyım?
S20 FE snapdragon daha iyi bir telefon.Merhaba batarya, kamera ( ön kamera) önemli hangisini almalıyım?
Teşekkür ederim şarj konusunda 1 günü çıkarır mı sizceYazılım yönünde sıkıntı çekmemek için Samsung S20 Fe Snapdragon 865 almak daha mantıklı olur. Kamerası da daha iyidir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederimS20 FE Snapdragon olan tabi ki daha iyi. Kesinlikle onu tercih etmelisiniz.
Exynos modeli olsaydı hayır derdim, çünkü s20 exynos olan serisi sorunlu. Snapdragon çok daha iyi bir seçim.
Teşekkür ederimS20 FE Snapdragon olan tabi ki daha iyi. Kesinlikle onu tercih etmelisiniz.
Exynos modeli olsaydı hayır derdim, çünkü s20 exynos olan serisi sorunlu. Snapdragon çok daha iyi bir seçim.
S20 Fe sd865 versiyonunu öneririm. Ön kamerada düşük ışıktaki performansından dolayı sikayetçi olan s20 fe kullancıları var fakat onun dışında bu fiyata göre mükemmel bir cihaz diyebilirim.Merhaba batarya, kamera ( ön kamera) önemli hangisini almalıyım?
Teşekkür ederim sizce şarj konusunda nasıl kullanıyor musunuz?S20 Fe sd865 versiyonunu öneririm. Ön kamerada düşük ışıktaki performansından dolayı sikayetçi olan s20 fe kullancıları var fakat onun dışında bu fiyata göre mükemmel bir cihaz diyebilirim.
Hayır, S20FE kullanmadım. Ama batarya konusunda bu cihazın sizi üzeceğini sanmıyorum, bataryası günü rahat çıkarıyor.Teşekkür ederim sizce şarj konusunda nasıl kullanıyor musunuz?
Teşekkür ederimİkisi arasından S20 FE öneririm. Ama kullanan çoğu kişi ön kamerasının pek iyi olmadığını söylüyor. Bunu bir araştırın.