Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,608
ödemeyi ininalla yapıyorum 1 ay ücretsiz denemek için herşeyi doğru yaptım ama işlem reddedildi diyor. Çözümü varmı?
Saçmaymış. Neyse cevabın için sağol. Demekki Ücret(li)siz miş.Kartın içinde bakiye olması lazım diye biliyorum.Miktarı bilmiyorum ama kartı doğrulamak için belirli bir miktar para çekip geri iade ediyor bu ücret de en fazla 3 TL felandı.
Bana niye kızgın atıyorsunuzSaçmaymış. Neyse cevabın için sağol. Demekki Ücret(li)siz miş.
Yok aga sana değil o sisteme kızgın attım ?Bana niye kızgın atıyorsunuz. Ben mi alıyorum sanki parayı dedim ya geri iade ediyor diye insanlar internetten bulduğu CC (Çalıntı kredi kartlarını) kullanmasınlar diye yapılan gayet mantıklı bir uygulama.
CC'lerde para oluyor dostum.Bana niye kızgın atıyorsunuz. Ben mi alıyorum sanki parayı dedim ya geri iade ediyor diye insanlar internetten bulduğu CC (Çalıntı kredi kartlarını) kullanmasınlar diye yapılan gayet mantıklı bir uygulama.
O da doğru ama çoğuna zaten banka tarafından bloke geldiği için sonuç olarak yine kullanılmıyorCC'lerde para oluyor dostum.
Bir kere bu olaylara dahil olmuştum.(yanlışlıkla)Adam anlatıyordu işte, youtube veya spotfiy'da kullanırsan direkt bloke edilir felan.Ve sanırım Youtubede 3 D özelliği var.O da doğru ama çoğuna zaten banka tarafından bloke geldiği için sonuç olarak yine kullanılmıyor
Evet dediğim gibi çoğu paylaşılmadan bloke ediliyor.Bir kere bu olaylara dahil olmuştum.(yanlışlıkla)Adam anlatıyordu işte, youtube veya spotfiy'da kullanırsan direkt bloke edilir felan.Ve sanırım Youtubede 3 D özelliği var.
Eveteeee şimdi ben paramı yüklemem lazım deneyebilmek için? 2 3 tl