Yardım Youtube Premium Ödemeyi Reddediyor

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
ödemeyi ininalla yapıyorum 1 ay ücretsiz denemek için herşeyi doğru yaptım ama işlem reddedildi diyor. Çözümü varmı?

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Kartın içinde bakiye olması lazım diye biliyorum.Miktarı bilmiyorum ama kartı doğrulamak için belirli bir miktar para çekip geri iade ediyor bu ücret de en fazla 3 TL felandı.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Kartın içinde bakiye olması lazım diye biliyorum.Miktarı bilmiyorum ama kartı doğrulamak için belirli bir miktar para çekip geri iade ediyor bu ücret de en fazla 3 TL felandı.
Saçmaymış. Neyse cevabın için sağol. Demekki Ücret(li)siz miş.

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Saçmaymış. Neyse cevabın için sağol. Demekki Ücret(li)siz miş.
Bana niye kızgın atıyorsunuz :D. Ben mi alıyorum sanki parayı dedim ya geri iade ediyor diye insanlar internetten bulduğu CC (Çalıntı kredi kartlarını) kullanmasınlar diye yapılan gayet mantıklı bir uygulama.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Bana niye kızgın atıyorsunuz :D. Ben mi alıyorum sanki parayı dedim ya geri iade ediyor diye insanlar internetten bulduğu CC (Çalıntı kredi kartlarını) kullanmasınlar diye yapılan gayet mantıklı bir uygulama.
Yok aga sana değil o sisteme kızgın attım ?

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
CC'lerde para oluyor dostum.

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
O da doğru ama çoğuna zaten banka tarafından bloke geldiği için sonuç olarak yine kullanılmıyor
Bir kere bu olaylara dahil olmuştum.(yanlışlıkla)Adam anlatıyordu işte, youtube veya spotfiy'da kullanırsan direkt bloke edilir felan.Ve sanırım Youtubede 3 D özelliği var.

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Bir kere bu olaylara dahil olmuştum.(yanlışlıkla)Adam anlatıyordu işte, youtube veya spotfiy'da kullanırsan direkt bloke edilir felan.Ve sanırım Youtubede 3 D özelliği var.
Evet dediğim gibi çoğu paylaşılmadan bloke ediliyor.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
eeee şimdi ben paramı yüklemem lazım deneyebilmek için? 2 3 tl