Soru Elimde 28 Tane Kitabı Satabilirmiyim

TarihSever

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Elimde 28 tane kitab var bunları bir kitap mağazasına satabilirmiyim ?

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Sahaflara gidebilirsiniz. Kitapları değerlendirip ona göre bir fiyat belirlerler.

Toki4182

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Elimde 28 tane kitab var bunları bir kitap mağazasına satabilirmiyim ?
Bizim Sultanbeyli de kitapları geri dönüşüm için satın alıyorlar sanırım belediyenin araçları son birkaç haftadır sokaklarda anons yapıp geçiyorlar. Bölgenizde bu tarz birşey varsa bunlara satabilirsiniz. ne kadar verirler bilmiyorum ama bu projenin asıl amacı okul kitap ve defterlerinin çöpe gitmeyip değerlenmesi.
Eğer faydalı kitaplar ise en iyisi hayrına bağış yapmaktır.

TarihSever

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Bizim Sultanbeyli de kitapları geri dönüşüm için satın alıyorlar sanırım belediyenin araçları son birkaç haftadır sokaklarda anons yapıp geçiyorlar. Bölgenizde bu tarz birşey varsa bunlara satabilirsiniz. ne kadar verirler bilmiyorum ama bu projenin asıl amacı okul kitap ve defterlerinin çöpe gitmeyip değerlenmesi.
Eğer faydalı kitaplar ise en iyisi hayrına bağış yapmaktır.
HOcam masal kitapları değilde din ve tarih kitapları İngilizce kitapları bide 20-30 tane ne kadar eder ?

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Elinizdeki kitapları bana mesaj atar mısınız?

Toki4182

Asistan
Reaksiyon puanı
67
HOcam masal kitapları değilde din ve tarih kitapları İngilizce kitapları bide 20-30 tane ne kadar eder ?
Ders kitapları ise yayınevleri satın almaz. Geri dönüşümcüler alır.
Bu araçları görüyorum ama benim elimde verebileceğim bir kitap maalesef yok, dolayısıyla neye göre alıyorlar onu bilmiyorum ancak tartıpta olabilir hurdacı misali.
Ben defterlerimi, soru bankası ve konu anlatımlı kitaplarımı benden sonra sınava girecek komşularıma veriyorum. Böylece kitap kullanılmış oluyor, çöpe gitmemiş oluyor.
Okuma kitabı ise satmaya çok muhtaç değil iseniz bu kitapları bağış yapmanızı öneririm.

Arkadaşın dediği yayınevi olayını ilk defa duyuyorum ama bir araştırabilirsiniz. Bende Yandex de "İkinci el kitap" diye aratınca birçok site karşıma çıktı bunlardan güvenli olanı kullanabilirsiniz gibi.

TarihSever

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Elinizdeki kitapları bana mesaj atar mısınız?
Peki
Adolf hitler KAVGAM
İngilizce hikaye kitabı seti = 10 kitap
Dini kitap seti 6 tane
2. Dini kitap seti 4 kitap
Nene hatun
Battal Gazi
Gazi Osman paşa
Dahi hükümdar Abdülhamid
Kurtuluş hikayeleri
Mucitler ve icat öyküleri
Bu kadar