TarihSever
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 53
Elimde 28 tane kitab var bunları bir kitap mağazasına satabilirmiyim ?
Satabilir misiniz emin değilim ama en iyisi bir kütüphaneye bağışlamak olur bence.Elimde 28 tane kitab var bunları bir kitap mağazasına satabilirmiyim ?
Sahaf derken kitapevleri HocamSahaflara gidebilirsiniz. Kitapları değerlendirip ona göre bir fiyat belirlerler.
Bizim Sultanbeyli de kitapları geri dönüşüm için satın alıyorlar sanırım belediyenin araçları son birkaç haftadır sokaklarda anons yapıp geçiyorlar. Bölgenizde bu tarz birşey varsa bunlara satabilirsiniz. ne kadar verirler bilmiyorum ama bu projenin asıl amacı okul kitap ve defterlerinin çöpe gitmeyip değerlenmesi.Elimde 28 tane kitab var bunları bir kitap mağazasına satabilirmiyim ?
HOcam masal kitapları değilde din ve tarih kitapları İngilizce kitapları bide 20-30 tane ne kadar eder ?Bizim Sultanbeyli de kitapları geri dönüşüm için satın alıyorlar sanırım belediyenin araçları son birkaç haftadır sokaklarda anons yapıp geçiyorlar. Bölgenizde bu tarz birşey varsa bunlara satabilirsiniz. ne kadar verirler bilmiyorum ama bu projenin asıl amacı okul kitap ve defterlerinin çöpe gitmeyip değerlenmesi.
Eğer faydalı kitaplar ise en iyisi hayrına bağış yapmaktır.
Evet.Sahaf derken kitapevleri Hocam
Şöyle ki kitabın durumu, sayfa sayısı, yayınevi fiyatına etki ediyor.HOcam masal kitapları değilde din ve tarih kitapları İngilizce kitapları bide 20-30 tane ne kadar eder ?
Ders kitapları ise yayınevleri satın almaz. Geri dönüşümcüler alır.HOcam masal kitapları değilde din ve tarih kitapları İngilizce kitapları bide 20-30 tane ne kadar eder ?
PekiElinizdeki kitapları bana mesaj atar mısınız?