Soru Nintendo Switch Hakkında

Ragnarath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Mobil olmasından dolayı ve eskisi kadar oyun oynayamadığımdan Nintendo Switch almayı düşünüyorum.

>Lite versiyon tavsiye eder misiniz? (Daha ekonomik olmasından ve tv'ye bağlamayı düşünmediğimden düşünüyorum.)
>Lite versiyonlarda tuş takımları bozulursa nereye yaptırabilirim, ücret olarak bana külfeti ne olur?
>Lite versiyon için gamepad falan alabilir miyim? Varsa link lütfen.
>Mağlum oyunları da bir hayli pahallı. Ucuza oyuna alma şansım var mı?
>Kırdırırsam ne kaybederim, ne gibi sıkıntılar yaratır?

Şuan kafama takılanlar, aydınlanmak istediğim konular bunlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cyberious34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Mobil olmasından dolayı ve eskisi kadar oyun oynayamadığımdan Nintendo Switch almayı düşünüyorum.

>Lite versiyon tavsiye eder misiniz? (Daha ekonomik olmasından ve tv'ye bağlamayı düşünmediğimden düşünüyorum.)
>Lite versiyonlarda tuş takımları bozulursa nereye yaptırabilirim, ücret olarak bana külfeti ne olur?
>Lite versiyon için gamepad falan alabilir miyim? Varsa link lütfen.
>Mağlum oyunları da bir hayli pahallı. Ucuza oyuna alma şansım var mı?
>Kırdırırsam ne kaybederim, ne gibi sıkıntılar yaratır?

Şuan kafama takılanlar, aydınlanmak istediğim konular bunlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de lite var hocam. Tv'ye bağlanmayacaksan veya joyconları çıkarıp 2 kişi oynamayacaksan lite tavsiye ederim. Onun dışında oyunlar bazen indirime giriyor ama öyle büyük indirimler değil. 60 eurodan 50 euroya filan düşüyor büyük oyunlar. Kendi platform oyunlarını belki hiç görmedim indirime girdiğini. Ucuza ancak 2.el kutulu bulabilirsin. Kırdırırsan da oyunları online oynayamazsın diye biliyorum.