- Reaksiyon puanı
- 1,257
4000 tl ye kadar bütçem var hangi telefonu önerirsiniz? Ben xiaomi redmi note 10 pro düşünüyorum yurtdışından 3k ya getittireceğim, daha iyi öneriniz var mı?
Bir çok kişi, Xiaomi'nin yazılımından şikayetçi.4000 tl ye kadar bütçem var hangi telefonu önerirsiniz? Ben xiaomi redmi note 10 pro düşünüyorum yurtdışından 3k ya getittireceğim, daha iyi öneriniz var mı?
redmi note 10 pro mi 11 lite dan iyi değil mi?Xiaomi mi 11 lite veya a52 alabilirsin. Yutdışından ise pixel 4a bakabilirsin.
daha önce bu forumda yine telefon için konu açtığımda çoğu kişi redmi note 10 pro demiştiBir çok kişi, Xiaomi'nin yazılımından şikayetçi.
Bence değil.redmi note 10 pro mi 11 lite dan iyi değil mi?
imei atılmama olayı nedir? benim kuzenim 1 ay önce redmi note 10 aldı yurtdışından normal kullanıyorÖncelikle Note 10 Pro'ya, Mi 11 Lite'a, Poco X3 Pro'ya yani bu sene çıkmış Snapdragon işlemcili Xiaomi'lere IMEI atılmıyor. Eğer bu telefonlardan birini almayı düşünüyorsanız yurt dışı almayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence değil.
Tercihinizi A52, Mi 11 Lite, Poco X3 Pro arasından yapın. Kamera ve suya dayanıklılık öncelikse A52, tasarım, hızlı şarj, malzeme kalitesi ve ekran öncelikse Mi 11 Lite, performans öncelikse Poco X3 Pro almanız daha doğru olur.
öyledir ama fiyat olarak 1000tl ye kadar fark edebiliyor ondan alıyorumtürkiye garantili cihazlar. daha iyi değilmi ? fiyat olarak demiyorum garanti falan.
Xiaomi cihazlara imei atılabiliyor Mi 10 serisine kadar 1 simine imei atılabiliyor, ama Mi 11 serisi dahil ondan sonraki serilerde atılmamaya başlandı.Öncelikle Note 10 Pro'ya, Mi 11 Lite'a, Poco X3 Pro'ya yani bu sene çıkmış Snapdragon işlemcili Xiaomi'lere IMEI atılmıyor. Eğer bu telefonlardan birini almayı düşünüyorsanız yurt dışı almayın.
Bence değil.
Tercihinizi A52, Mi 11 Lite, Poco X3 Pro arasından yapın. Kamera ve suya dayanıklılık öncelikse A52, tasarım, hızlı şarj, malzeme kalitesi ve ekran öncelikse Mi 11 Lite, performans öncelikse Poco X3 Pro almanız daha doğru olur.
Önceden bir SIM RSA korumalı olur diğer SIM'e IMEI atılırdı ama bu seneden itibaren iki SIM'e de RSA koruması getirildiği için IMEI (MediaTek işlemcili modeller hariç) atılmıyor. Redmi Note 10'a da IMEI atılmıyor. Kuzeniniz tanınan süre içindedir, 8 ay sonra hattını kullanamaz.imei atılmama olayı nedir? benim kuzenim 1 ay önce redmi note 10 aldı yurtdışından normal kullanıyor
en iyisi ben biraz fazla para verip türkiyeden alayım garantili olsun değil miÖnceden bir SIM RSA korumalı olur diğer SIM'e IMEI atılırdı ama bu seneden itibaren iki SIM'e de RSA koruması getirildiği için IMEI (MediaTek işlemcili modeller hariç) atılmıyor. Redmi Note 10'a da IMEI atılmıyor. Kuzeniniz tanınan süre içindedir, 8 ay sonra hattını kullanamaz.
iPhone 7 Plus’ın 2021 yılında neden alınır açıklayabilir misiniz?
Uzun ömür istiyorsan redmi önermem4000 tl ye kadar bütçem var hangi telefonu önerirsiniz? Ben xiaomi redmi note 10 pro düşünüyorum yurtdışından 3k ya getittireceğim, daha iyi öneriniz var mı?
Tabii ki garantili almanız daha iyi olur.en iyisi ben biraz fazla para verip türkiyeden alayım garantili olsun değil mi
bu ikisinden hangisi sizce? samsung daha mı iyi olurA52 ve Poco X3 Pro bakabilirsiniz.
iPhone 7 Plus’ın 2021 yılında neden alınır açıklayabilir misiniz?
Samsung al samsung. Daha iyi.bu ikisinden hangisi sizce? samsung daha mı iyi olur
Neye göreSamsung al samsung. Daha iyi.
Tamam olsun. Bence samsung u alsın.Neye göre
İkisinin de birbirinden üstün yanları var
anladım sağol hangisi uzun ömürlüOyun oynayacaksan poco al gündelik işler için kullanıcaksan smsung al
Poco X3 Proaldıktan sonra en az 5-10 yıl kullanmam lazım a52 mi pocox3 pro mu
tamamdır teşekkür ederimPoco X3 Pro
6gb ram 128gb hafıza ile 8gb ram 256gb hafıza arasında 200tl falan fark var. 128gb bana fazlasıyla yeterli ramde 2gb için değer mi?Poco X3 Pro