Öneri Max 13Bine Laptop Önerisi

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Arkadaslar ben normalde macbook pro 16" alicaktim ama m1 islemcilerin cikmasiyla beraber intel modeller cogu konuda zayif kaldi ve intel modeller deger kaybediyor.Deger kaybetmemesi icin iphone kullanan biri olarak ben boyle seylere gelemem.

Bu yuzden sizden:
Sessiz calisan
Bataryasi uzun giden
M1 kadar hizli uzun omurlu ve ayni zamanda oyun oynayabilecegim bir laptop onermenizi istiyorum.Butce baslikta yazdigi gibi 13k.Bu kriterler macbook m1 de oyun oynayamaycagim icin ve 16" modeller eskidigi ve pahali oldugu icin ortaya cikti.

Asus rog zephyrus nasil mesela ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bu model ihtiyaçlarınıza ilaç gibi olacaktır ancak 14" bir bilgisayar.
Zaten Windows tarafında hem taşınabilir hem de 15.6" olan cihaz nadir.
  • Windows bir bilgisayara göre uzun pil ömrü. Kullanıma bağlı 7-10 saat.
  • Epey güçlü bir işlemci.
  • Kaliteli malzeme ve renk doygunluğu ortalama üstü olan bir ekran.
  • Klavye piyasanın iyileri arasında.
  • RTX 3050 aşırı güçlü olmasa da oyunlarda üzmeyecek bir kart.

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Bu model ihtiyaçlarınıza ilaç gibi olacaktır ancak 14" bir bilgisayar.
Zaten Windows tarafında hem taşınabilir hem de 15.6" olan cihaz nadir.
  • Windows bir bilgisayara göre uzun pil ömrü. Kullanıma bağlı 7-10 saat.
  • Epey güçlü bir işlemci.
  • Kaliteli malzeme ve renk doygunluğu ortalama üstü olan bir ekran.
  • Klavye piyasanın iyileri arasında.
  • RTX 3050 aşırı güçlü olmasa da oyunlarda üzmeyecek bir kart.
Zaten ailemi windows bilgisayar almaya ikna edemezsem ya m1 air ya da pro almak zorunda kalacagim onlar 13.3inc zaten 14 inc sikinti yaratmaz.Asil sikinti ailemi oyun bilgisayari aldirmaya ikna etmek 1.5 sene okul olmadigi icin daha da fazla kopmami istemiyorlar ben de istemiyorum ama almisken oyun da oynayabileyim diyorum bunun 3050ti lisi vardi gostermistim bos ver macbook al ne yapicaksin oyunu dediler oyle kaldi param da kenarda duruyor limitler dolu kartlarin ticaretle ugrastigimiz icin bir kere daha denicem de baya kararlilar onlar kullanacakmis gibi.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Zaten ailemi windows bilgisayar almaya ikna edemezsem ya m1 air ya da pro almak zorunda kalacagim onlar 13.3inc zaten 14 inc sikinti yaratmaz.Asil sikinti ailemi oyun bilgisayari aldirmaya ikna etmek 1.5 sene okul olmadigi icin daha da fazla kopmami istemiyorlar ben de istemiyorum ama almisken oyun da oynayabileyim diyorum bunun 3050ti lisi vardi gostermistim bos ver macbook al ne yapicaksin oyunu dediler oyle kaldi param da kenarda duruyor limitler dolu kartlarin ticaretle ugrastigimiz icin bir kere daha denicem de baya kararlilar onlar kullanacakmis gibi.
O zaman iş aileni ikna etmeye kalmış. Hayırlısı artık.