- Reaksiyon puanı
- 129
cimbom çok önemli 3 puan kaybetti. 2. yarıdaki düşüş devam ediyor:turned:
Yok yok o gol ofsayt değildi Baros'un pozisyonu da penaltı değildi.Hakemlerin tek büyük bir hatası vardı Antalya'nın gol attıgı bir pozisyonu offside diye durdurdu ama gördügüm kadarı ile yoktu
Birde Baros'un baslarda bir pozisyonu vardı penaltı gibi görünüyordu ama sarı kart verdi hakem aldatmaya yönelik diye onu tam olarak göremedim
Hakemlerin tek büyük bir hatası vardı Antalya'nın gol attıgı bir pozisyonu offside diye durdurdu ama gördügüm kadarı ile yoktu
Birde Baros'un baslarda bir pozisyonu vardı penaltı gibi görünüyordu ama sarı kart verdi hakem aldatmaya yönelik diye onu tam olarak göremedim
Hocam sen de şahane maç anlatmışsın valla.ben tam gördüm..Baroş bile itiraz etmedi kart için.Attı kendini...
Sivas'a karşıyız. Cık olmaz.Sivas olsun bence
ben tam gördüm..Baroş bile itiraz etmedi kart için.Attı kendini...
Maçı da izleyemedim eve geldim skoru öğrendim deli oldum...Evde babama 4 ilk sivas maçından beri diyorum şu Arda'yı ben olsam kadro dışı bırakırım. Adam resmen her maç sahada yürüyor. Topa bile gitmeye dermanı kalmamış...Tabii kızlarlar o kadar yer-içer-gezerse (internette resimlerini gördük) böyle olur. Bizim defansta yayık gibi. Yediğimiz gole baktım Servet ile Meira geziyor resmen ortalıkta... Çok kötü bir gidişat var acilen düzelmesi lazım.
Yine aynı şey,sanki birke GS'nin futbolcuları yorgun,birtek onlar sakat kalıyor,birtek onlar milli maça gidiyor?Aşın artık bunları.![]()
Yine aynı şey,sanki birke GS'nin futbolcuları yorgun,birtek onlar sakat kalıyor,birtek onlar milli maça gidiyor?Aşın artık bunları.![]()