• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Antalya 1-0 Galatasaray

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
cimbom çok önemli 3 puan kaybetti. 2. yarıdaki düşüş devam ediyor:turned:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ah ah gitti bir maç daha. :(

Hakemle ilgili söylenecek şeyleri olan yazsın mutlaka. Anlaşılan savaş devam edecek.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
maçı izleyemedim ama sessiz sakin geçtiği belli..

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hakemlerin tek büyük bir hatası vardı Antalya'nın gol attıgı bir pozisyonu offside diye durdurdu ama gördügüm kadarı ile yoktu

Birde Baros'un baslarda bir pozisyonu vardı penaltı gibi görünüyordu ama sarı kart verdi hakem aldatmaya yönelik diye onu tam olarak göremedim

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hakemlerin tek büyük bir hatası vardı Antalya'nın gol attıgı bir pozisyonu offside diye durdurdu ama gördügüm kadarı ile yoktu

Birde Baros'un baslarda bir pozisyonu vardı penaltı gibi görünüyordu ama sarı kart verdi hakem aldatmaya yönelik diye onu tam olarak göremedim
Yok yok o gol ofsayt değildi Baros'un pozisyonu da penaltı değildi.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265

ben tam gördüm..Baroş bile itiraz etmedi kart için.Attı kendini...

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu sene Anadolu dan bir şampiyon çıkacak.Ya Trabzon ya da Sivas.Galatasaraylıyım ama acı gerçek bu...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Biz olamassak eger Trabzon şampiyon olsun

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fenerde umut yok trabzona bu kadro yetmez beşiktaş adam etmez galata antalyaya yeniliyo ee kim kaldı bursa ve sivas bence sivas alsın ligi

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ben sivasın almasını bazı şeylerin değişmesi için istiyorum.
eşit paylaşılmayan ligtv gelirlerinden herşeye kadar. anadolu takımları bu yüzden bir yerlere gelemiyorlar.

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aynı saatte başlayan Selçuk Üni.-Galatasaray Cafe Crown maçında olduğum için bu maçı izleyemedim. Ama anlaşılan Antalyaspor haklı bir galibiyet almış.

Bu sonuç bugüne hiç yakışmadı be Aslanlar...

adszmb7.jpg

Umarım Lincoln'ün de dönüşüyle, Bordoaux deplasmanından alınacak iyi bir sonuçla ilk dönemki performansımıza geri döneriz... :innocent:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Skibbe yolcu olacak büyük bir ihtimal. Hatta Bordoaux maçına takımı Feldkamp hazırlayacak bile dediler.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Fenerbahçe olmasında kim olursa olsun şampiyon. Galatasaray ın bu düşüşüne anlam veremedim. Ve bide bu oluşan sürekli sakatlıklara her maça 5 -6 hazır saKATImız var nedir bu ya anlamadım. Kara büyü var nedir :S

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
maçın 35. dakikası. bir yerde bulursanız mutlaka izleyin. geçen hafta lincoln'e verilen sarı kartın ne kadar haksız olduğunu göreceksiniz. şimdi bu maçta lincoln olsa böyle bir maç mı geçecekti.. geçen haftada puan mı kaybedilcekti.. Antalyanın maç boyunca 3 pozisyonu var sadece biri sayılmadı diğeride gol oldu, yok başka, 2. yarı özellikle maçta gs çok bastırdı ama bir türlü atamadı, buda futbolun azizliği olsa gerek..

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
şampiyon sivas olsun
bize bir büyük daha lazım

suleyman242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede Sivasspor şampiyon olsun Bi anadolu takımı daha görelim hiç olmassa artık bişeyler değişmeli

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Maçı da izleyemedim eve geldim skoru öğrendim deli oldum...Evde babama 4 ilk sivas maçından beri diyorum şu Arda'yı ben olsam kadro dışı bırakırım. Adam resmen her maç sahada yürüyor. Topa bile gitmeye dermanı kalmamış...Tabii kızlarlar o kadar yer-içer-gezerse (internette resimlerini gördük) böyle olur. Bizim defansta yayık gibi. Yediğimiz gole baktım Servet ile Meira geziyor resmen ortalıkta... Çok kötü bir gidişat var acilen düzelmesi lazım.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Maçı da izleyemedim eve geldim skoru öğrendim deli oldum...Evde babama 4 ilk sivas maçından beri diyorum şu Arda'yı ben olsam kadro dışı bırakırım. Adam resmen her maç sahada yürüyor. Topa bile gitmeye dermanı kalmamış...Tabii kızlarlar o kadar yer-içer-gezerse (internette resimlerini gördük) böyle olur. Bizim defansta yayık gibi. Yediğimiz gole baktım Servet ile Meira geziyor resmen ortalıkta... Çok kötü bir gidişat var acilen düzelmesi lazım.

bence yanlış düşünüyorsun, doğru arda yorgun, kewell ile hasan takıma katıldığında o dinlenebilcek, unutmamak gerekirse hafta içi herkes dinlenirken o milli maçta oynadı.. haksızık yapmayın çocuğa.. internette bir kere resmini görüyorsun her zaman yapıyormuş gibi bir izlenim veriyor kurtulun bu alışkanlıktan..;)

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Galatasaray takımı çok yorgun sebebide belli sakat oyuncu çok sürekli aynı kişiler 90 dkyı bitirmek zorunda bide buna kırmızı kartlar ekleninde bir çok maçı başından beri 10 kişi oynayıp bitiriyorlar Galatasaray takımı yürüse niye yürüyorlar demem adamların canı çıktı.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yine aynı şey,sanki birke GS'nin futbolcuları yorgun,birtek onlar sakat kalıyor,birtek onlar milli maça gidiyor?Aşın artık bunları. :)

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yine aynı şey,sanki birke GS'nin futbolcuları yorgun,birtek onlar sakat kalıyor,birtek onlar milli maça gidiyor?Aşın artık bunları. :)

Fenerbahçenin Beşiktaşın Trabzonsporun Sivassporun sakatlarını sayarmısın merak ettim kimler sakat.Kart cezalılarınıda yazarsan bana kapak olur.

hakki900

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 yıldır sakat linderothu takımda tutarsan ztn herşeyin başı sağlık oldugu halde hasta kewell i alırsan bide lincoln ün kaprisini çekersen normaldir bunlar

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5

kaç tane oyuncunuz milli takıma gidiyor.. sivastan bir tane oyucu milli takıma gitti oda 75. dakikada oyuna girdi.. trabzondan gökhan 65 te çıktı.. servet 90 dakika oynadı ki bir önceki maçta 60 dakika 10 kişi oynadı bu takım. insaflı davranın..Aşın bunları demeyi bırakın artık.. böyle çokbilmişlik laflarına yatmayın..