Soru Ups Güvenilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sağne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sağne

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Geçenlerde bir pc almıştım ve ups bin güvenilir olup olmadığını sorguladım bi sorayım dedim

qRaxy

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Geçenlerde bir pc almıştım ve ups bin güvenilir olup olmadığını sorguladım bi sorayım dedim
Bence şaka gibi bi soru ups normalde yabancı bi ülkenin firiması ve çok büyük bir frima güvenilir

Reaksiyon puanı
1,766
Benim pek kargoyla işim olmaz en son 6 ay önce ups dan aldım sorunsuz getirdiler zaten dünyaca ünlü güvenilir bir marka

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Güvenilirdir

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
UPS kargo mu?
UPS kargo ile arkadaşımın gelen bilgisayarı paramparça gelmişti. Ben güvenmiyorum.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Evet öyleydi. Hatta fotoğraflarını bulursam atayım. Kasanın camı paramparça olmuş ve ekran kartı yerinden kırılmıştı. Tek sağlam şey işlemci ve RAM'di öyle söyleyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

UPS yurtdışında çok iyi hizmet veriyor ama ülkemizde tekel olarak çalıştığından ötürü hizmeti berbat ötesi. Benim aynı şehirdeki ürünümü 2 haftada yolladılar.

ramazand2323

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Evet öyleydi. Hatta fotoğraflarını bulursam atayım. Kasanın camı paramparça olmuş ve ekran kartı yerinden kırılmıştı. Tek sağlam şey işlemci ve RAM'di öyle söyleyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

UPS yurtdışında çok iyi hizmet veriyor ama ülkemizde tekel olarak çalıştığından ötürü hizmeti berbat ötesi. Benim aynı şehirdeki ürünümü 2 haftada yolladılar.
UPS ile ürün iadeye göndermiştim, vatanbilgisayar başka kargo şirketi kabul etmiyordu. Kargomu kaybettiler ve yaklaşık 1 hafta sonra buldular. Müşteri hizmetlerine bağlanmak en az 50 dakika sürüyor zaten. Eğer şansınız varsa başka firmaları tercih edin. Vatanbilgisayar ups zorunlu dediği için kullanmıştım pişman oldum diyebilirim.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Temperli camı parçalamayı nasıl becermişler :D
Bilemiyorum ama sistemden tek sağlam kalan şey sanırım işlemci ve RAM'di.
UPS ile ürün iadeye göndermiştim, vatanbilgisayar başka kargo şirketi kabul etmiyordu. Kargomu kaybettiler ve yaklaşık 1 hafta sonra buldular. Müşteri hizmetlerine bağlanmak en az 50 dakika sürüyor zaten. Eğer şansınız varsa başka firmaları tercih edin. Vatanbilgisayar ups zorunlu dediği için kullanmıştım pişman oldum diyebilirim.
Evet aşırı kötü.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Apple'dan verdiğim bilgisayar siparişi birkaç ülke gezip adresime geldi ve dış karton kutusunda bile çizik yoktu. Tüm süreci UPS kargo yürüttü ve memnunum. Ancak yine de biraz şans konusu, her firmada kimisi sorun yaşar kimisi memnun olur.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Apple'dan verdiğim bilgisayar siparişi birkaç ülke gezip adresime geldi ve dış karton kutusunda bile çizik yoktu. Tüm süreci UPS kargo yürüttü ve memnunum. Ancak yine de biraz şans konusu, her firmada kimisi sorun yaşar kimisi memnun olur.
Abi senin bilgisayarı Worldwide olarak Çin'den getirdiler, arkadaş Türkiye'den bir ürün almış sanırım ve UPS'in Türkiye'de her şubesi tekel olarak çalışmasından kaynaklı olsa gerek bir özensizlik var. Sendeki global teslimat olduğu için onda sorun olmaması normaldir diye düşünüyorum.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Ups ismi güven verici tabi, ama bir deneyimim olmadı