qRaxy
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 62
Bütçeyi biraz aşabilirim.
Gamenote neden son dönemde önerilmeye başlandı bide gamepower warclok mu game note mi![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Gamenote daha iyi, Warlock sorunlu bir model, alınabir bir klavye ondan.Gamenote neden son dönemde önerilmeye başlandı bide gamepower warclok mu game note mi
O zaman gamenote alıyorumGamenote daha iyi, Warlock sorunlu bir model, alınabir bir klavye ondan.
Hayırlı olsun, @Yagii kullanıyordu.O zaman gamenote alıyorum
Havit KB435L klavye, aynı anda birkaç tuşa basıldığında klavyenin bloke olmasını engelleyen bir gölgelenme önleme işlevine sahiptirHayırlı olsun, @Yagii kullanıyordu.
Var, mekanik klavye zaten.Klavyede anti ghosting var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Havit KB435L klavye, aynı anda birkaç tuşa basıldığında klavyenin bloke olmasını engelleyen bir gölgelenme önleme işlevine sahiptir
Bu ne demek yani
O Klavye hem mebran hemde basmama sorunlu, 300TL etmez mebran klavye.Ben g213 logitech kullanıyorum ve memnunum membran klavye
Ben fazla kullancam bide babam falan bazen pcye geçiyoBen kullanıyorum ve hor kullanmadıkça sorun çıkmıyor
Mkenaik olan sesli, ona göre.Ben fazla kullancam bide babam falan bazen pcye geçiyo
Biliyorum tabiki ama gamenote hakkında bilgim olmadığı için çok soru sordumMkenaik olan sesli, ona göre.
Gamenote diğerlerine göre daha iyi.Biliyorum tabiki ama gamenote hakkında bilgim olmadığı için çok soru sordum
Zaten kulaklığım varmekanik alman gerekrise güzelde bir kulaklık alman gerekir çünkü birzamandan sonra oyun oynarken rahatsız ediyor
Ses geçirmiyen özelliklimiZaten kulaklığım var
Mouse logitech zaten benim ama mekanik istedimpeki oyun için almayacak olsaydın logitech almanı tavsiye ederim
Ses geçirmiyen özelliklimi
AnlaşıldıMouse logitech zaten benim ama mekanik istedim
Nası yani dışa ses verme konusu mupeki oyun için almayacak olsaydın logitech almanı tavsiye ederim
Ses geçirmiyen özelliklimi
AynSesler aynı kalır mekanik de, his biraz değişebilir.
Gamepower Warlock öneririm, bütçeyi aşarsan da Ogre idealdir.Bütçeyi biraz aşabilirim.
Düz Warlock kronik sorunlu, ogre de sorunlu, KB435L en mantıklısı bu bütçede.Gamepower Warlock öneririm, bütçeyi aşarsan da Ogre idealdir.