Burak0640
Asistan
2600TL ye 1 yıl garantisi devam eden Iphone SE 2020 buldum. Telefonda tek sorun home tuşu tıklayınca birden çok tıklama yapıyor parmak izi çalışıyor. Assisive touch da sıkıntı yok. Alınır mı bu arıza yapılsa maliyeti ne olur ?
ben şahsen 2. el ürünlere güvenmiyorum2600TL ye 1 yıl garantisi devam eden Iphone SE 2020 buldum. Telefonda tek sorun home tuşu tıklayınca birden çok tıklama yapıyor parmak izi çalışıyor. Assisive touch da sıkıntı yok. Alınır mı bu arıza yapılsa maliyeti ne olur ?
Sıfır alıcak bütçe yok şuan mi9t kullanıyorum ekran kırıldı ve android ne kadar iyi olursa olsun bir yerden sonra stabilitesi kalmıyorben şahsen 2. el ürünlere güvenmiyorum
çünkü başka yerinde de arıza olabilir ve satan kişi bunu sana söylemeyebilir
ve bu sana büyük sorun çıkartır yani paran boşa gitmiş olur
ben kendi fikrimi söyledim karar senin ama ben önermemSıfır alıcak bütçe yok şuan mi9t kullanıyorum ekran kırıldı ve android ne kadar iyi olursa olsun bir yerden sonra stabilitesi kalmıyor
O fiyata bana garip geldi.. Cihaza Apple Destek kurup donanım testi yaptırma şansınız varsa önce bi test yaptırın2600TL ye 1 yıl garantisi devam eden Iphone SE 2020 buldum. Telefonda tek sorun home tuşu tıklayınca birden çok tıklama yapıyor parmak izi çalışıyor. Assisive touch da sıkıntı yok. Alınır mı bu arıza yapılsa maliyeti ne olur ?