Başaramadık Abi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 687
Aynen aynenEn kötü bendedir herhalde
i7 4770
hd gra 4600
8 gb ram
Aynen aynenEn kötü bendedir herhalde
i7 4770
hd gra 4600
8 gb ram
Sana fotosunu atardım ama şuanlık utanıyor.Yarın eğer gönlü olursa bizimkinin gücünü de görürsün(!)En kötü olmayabilir ama yaşlandı artık.
Asus Z77-A
İntel İ7-2700K
GSkill DDR3 16Gb
Crucial 256Gb SSD + 5 HDD
ASUS' GTX 570
Thermaltake 650Watt
Corsair 750D Airflow Edition
kasanın içinde daha bir sürü şey varda şimdi detay olmasın diye yazmadım.Ekli dosyayı görüntüle 153374
Sağol teşekkür ederim o laptop çalışıyor masaüstü açılıyor ama yaşından dolayı çok kastigi için bir şey yapilamiyor anca wordde yazı yazarsın Chrome falan fena kasiyo yaniBende seni tebrik edeceydim.Bu laptopla girmek büyük başarı diye.
Neyse... Çay ister misin? yeni demlendi...
Şu emektarı git eba canavarı diye 800'e koy.500'e sat.En azından bir kazancın olur.Sağol teşekkür ederim o laptop çalışıyor masaüstü açılıyor ama yaşından dolayı çok kastigi için bir şey yapilamiyor anca wordde yazı yazarsın Chrome falan fena kasiyo yani
2160P,ye kadar sorun yok.Sana fotosunu atardım ama şuanlık utanıyor.Yarın eğer gönlü olursa bizimkinin gücünü de görürsün(!)
Şaka maka yinede iyi pc.En azından youtube videolarını 480p'de kastırmadan açıyordur.
Seni fırın küreği ile kovalayabilirim.2160P,ye kadar sorun yok.Ekli dosyayı görüntüle 153375
AhahaSeni fırın küreği ile kovalayabilirim.
Dur gözüme Ekran kartlarının fiyatları kaçtı...
Başlıyorum hocam.Pekala yarışmayı ben başlatıyorum;
Ram:4,00 GB (kullanılabilir miktar 3,25 GB)
Ekran Kartı: Amd HD Radeon 6570
İşlemci: İntel Core 2 Duo E7200
Sistem Türü: 32 Bit (32 bit yüzünden çok az oyun açılıyor ? )
Çok kötü değil farkındayım ama yarışmayı başlatmak maksatıyla yazdım![]()
ekran kartı ile işlemci dışında fena sayılmaz aslındaBaşlıyorum hocam.
Intel Pentium E2200 2.20 GHz
ATI Radeon HD 3450 2007 yılından kalma
4 GB Ram (2 GB Arızalı)
Tür:64 Bit Windows 7
Geriye ne kaldı ?ekran kartı ile işlemci dışında fena sayılmaz aslında![]()
o yüzden en sona gülücük koydumGeriye ne kaldı ?
ekran kartının neyi kötü işlemci kötü zaten de benim ekran kartı radeon x550 2004den kalma ekran kartı benden büyükekran kartı ile işlemci dışında fena sayılmaz aslında![]()
benim amd hd radeon 6570 11 yıllık pcekran kartının neyi kötü işlemci kötü zaten de benim ekran kartı radeon x550 2004den kalma ekran kartı benden büyük![]()
Benim ki 6470m , ama ilginçtir ki 30 - 40 fps gta 5 ?benim amd hd radeon 6570 11 yıllık pc![]()
benimki 32 bit olduğu için bilemiyorumBenim ki 6470m , ama ilginçtir ki 30 - 40 fps gta 5 ?
benimki i2 şükretİyi, benim bilgisayar en kötüsü değilmiş ??. 2. Nesil i5 işlemci deyince herkes gülüyordu bende kötü zannediyordum.
Ama işin ilginci baya da iş görüyor günümüz şartlarında.
Benim i3 2. nesil iş görüyorsa , senin ki fazlasıyla görür.ma işin ilginci baya da iş görüyor günümüz şartlarında.
Yok kibenimki i2 şükret![]()
Seninkinden iyi olması,benimkinin çok iyi olduğu anlamına gelmiyorBenimkinden iyi
x64 yapmak zor birşey değil.benimki 32 bit olduğu için bilemiyorumgta5 desteklemiyor bile benimkini
İ2'de zaten İntel Core 2 DuoBenim i3 2. nesil iş görüyorsa , senin ki fazlasıyla görür.
Yok ki
İntel Core Duo var.
benim 64 bit desteklemiyor,windows 10 yüklemeye çalıştığımda işlemcin desteklenmiyor yazmıştıx64 yapmak zor birşey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ2'de zaten İntel Core 2 Duo![]()
İşlemci model ne ki ?benim 64 bit desteklemiyor,windows 10 yüklemeye çalıştığımda işlemcin desteklenmiyor yazmıştı
Windows 7 Ultimate 32 Bit (ETKİN DEĞİL)Pekala yarışmayı ben başlatıyorum;
Evet öyle hocam ama CPU sıkıntı gpu sıkıntı anakartta sıkıntı. Her ne kadar iyi gibi gözükse de "yenile" butonu bile kasar mı ya?ekran kartı ile işlemci dışında fena sayılmaz aslında![]()
bende herşey kasıyorEvet öyle hocam ama CPU sıkıntı gpu sıkıntı anakartta sıkıntı. Her ne kadar iyi gibi gözükse de "yenile" butonu bile kasar mı ya?
Ekran kartım yandı ve artık o da yokPekala yarışmayı ben başlatıyorum;
Ve müjdeli haber artık yeni bir bilgisayarım var (ZAFER BENİMDİR darısı sizin başınıza)Pekala yarışmayı ben başlatıyorum;