AlperenK10
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Yeni aldığım ekran kartının ömrü azalmasın diye yüzde yüzünü kullanmamasına önem gösteriyorum . Tamamını kullansa bile çok fazla ömrü azalır mı merak ettim
azaltmaz zaten tamamının kullanılmaması darboğaz yapar bu yüzden ekran kartının tamamını kullanmanı sağlayacak ayarları ayarlaYeni aldığım ekran kartının ömrü azalmasın diye yüzde yüzünü kullanmamasına önem gösteriyorum . Tamamını kullansa bile çok fazla ömrü azalır mı merak ettim
Ne alaka ?Yeni aldığım ekran kartının ömrü azalmasın diye yüzde yüzünü kullanmamasına önem gösteriyorum . Tamamını kullansa bile çok fazla ömrü azalır mı merak ettim
Mining yapar gibi 24 saat 100% olarak kullanmadığın sürece sıkıntı olmaz. En az 2-3 yıl götürür. Tabi ısılara ve temizliğine dikkat ettiğin sürece.Yeni aldığım ekran kartının ömrü azalmasın diye yüzde yüzünü kullanmamasına önem gösteriyorum . Tamamını kullansa bile çok fazla ömrü azalır mı merak ettim
Yemek yemek gibi bir şey bu. Dışarıda yediğin yemeği doymamana rağmen bitmesin diye saklamakla aynı.Bu ekran kartını neden alıyoruz? Kullanalım diye. Kullanmayacaksak neden para veriyoruz? Bu ürünler kullanmak için üretiliyor, sen tam performans kullanmak istemesen bile planlı eskitme yapılıyor. O yüzden kullanmaktan korkma bu ürünler kullanılsın diye üretiliyor.