Yardım Xiaomi Redmi Note 9S Şarjı Hızlı Gitmesi

Melihx1s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu alalı 1.5 ay oldu düne kadar çok iyi gidiyordu şarjı. Artık hızlı düşüyor nedeni nedir acaba azcık takılıyorum hemen yüzde 13 düştü. Herhangi bir güncelleme felan da yapmadım.

Reaksiyon puanı
1,766
Birkaç gün daha gözlemleyin sorun devam ediyorsa teknik servisle konuşursunuz

Parlaklık ve sesin yüksekliği, fps, cpu kullanımı vs de etkiler bu bahsettiğin sürede çok oyun oynadıysan hızlı bitmesi normal (oyundan kastım A word gibi oyunlar değil CoD, fortnite vs)

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Telefonu alalı 1.5 ay oldu düne kadar çok iyi gidiyordu şarjı. Artık hızlı düşüyor nedeni nedir acaba azcık takılıyorum hemen yüzde 13 düştü. Herhangi bir güncelleme felan da yapmadım.
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

Melihx1s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
Hesaplayamadım hesaplarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç gün daha gözlemleyin sorun devam ediyorsa teknik servisle konuşursunuz

Parlaklık ve sesin yüksekliği, fps, cpu kullanımı vs de etkiler bu bahsettiğin sürede çok oyun oynadıysan hızlı bitmesi normal (oyundan kastım A word gibi oyunlar değil CoD, fortnite vs)
Öyle oyun değil performans istemeynleri oynuyorum zaten. Ama eskisinden daha hızlı düşüyor.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Telefonun MIUI sürümünün ekran görüntüsünü paylaşın. Ayrıca ayarlar>pil&performans kısmındaki tablo ve ekran süresini şarjınız %10 civarına indiğinde ekran görüntüsünü paylaşın bakalım