Fakirsalih
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 29
Telefonun şarjı biraz fazla ısınıyor ve bazen aciliyetim oluyor note 9 pro için sorun olur mu?
neden sorun olsun?Telefonun şarjı biraz fazla ısınıyor ve bazen aciliyetim oluyor note 9 pro için sorun olur mu?
Yarım yil felan oldu şarj cihazında sorun çok hızlı ama çok ısınıyorTelefonu ne zaman aldınız?
Bazı yerlerde doldurmadan çekmeyin diyorlarneden sorun olsun?
Kanka bir yıl daha özen göster zaten artık eskiceği için istediğini yapabilirsin telefonaYarım yil felan oldu şarj cihazında sorun çok hızlı ama çok ısınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı yerlerde doldurmadan çekmeyin diyorlar
Valla millet olarak 2.el araç satın alımında boya takıntımız ile şu şarj konusu olayımız ölümüne birincilik için kapışır.Telefonun şarjı biraz fazla ısınıyor ve bazen aciliyetim oluyor note 9 pro için sorun olur mu?
Bende şarjdayken çok alırım elime telefonuda şarjdayken oynamakta zararlımı acabaYarım yil felan oldu şarj cihazında sorun çok hızlı ama çok ısınıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı yerlerde doldurmadan çekmeyin diyorlar
Zararlı. Benim kardeşim her gün şarjda oynardı 1 yılda 3 kere servise vermiştim.Bende şarjdayken çok alırım elime telefonuda şarjdayken oynamakta zararlımı acaba
Anladım bundan sonra yapmayız ?Zararlı. Benim kardeşim her gün şarjda oynardı 1 yılda 3 kere servise vermiştim.
Şarjda oynamayın, sonra şarj yerim bozuldu, şarj almıyor dediğiniz zaman demek ki şarjda oynamışsın anlamındadır.Anladım bundan sonra yapmayız ?
Yani bende oynarım da sarjzdaykende öyle fazlada girmem sarjdayken önemli bişey olunca girerim ama daha özen gösteririm .Şarjda oynamayın, sonra şarj yerim bozuldu, şarj almıyor dediğiniz zaman demek ki şarjda oynamışsın anlamındadır.
İyi forumlar