Türk Lirası Çöktü! Ne Yapmalıyız?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
makarnaya oy veriyorlar deyince kızıyorsunuz sonra.

Halen Makarnaya oy veriyorlar sanabiliyon ya :D

Üstte Yazdıkların ülkede ki muhalefetin özeti gibi laflar işte. Zihniyet aşağı yukarı senin ile aynı muhalefette. Normal bir birey bu söylemleri yapan partiye oy vermez zaten.

Kılıç ile Cumaa da görünmesinin bir anlamı var burası kılıçla alındı kılıç hakkı demenin kibarcası. Ve Osmanlıdan gelen bir gelenek. Sizi neden RAHATSIZ EDİYOR =? ( Ama Ayasofya'nın camii olmasından rahatsız olan insanlar Yunanistan'dan çok ses çıkarıyor bazı şeylere !)

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Melih'cim gaza gelme. Heykele bakmak bedava, mesela ülkenin kurucu lideri olduğunu ve sana yol gösteren birisinin olduğunu hatırlatır. Yollarsa paralı, masraflı. Ne diyelim 2. el Doblo arabanızla iyi yolculuklar. Izmir'in haberi var mı acaba?
Söyle bakam neden bay keMAL iniz durmadan yalan söyüyor? Önce Atatürkçü olsun. İstiklal Maşını bilmeyen, ataturkun ılkelerını bılmeyen bir adam. Ben sallamıyorum. Eğer aksini iddia edersen. Cahilsin demektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstte Yazdıkların ülkede ki muhalefetin özeti gibi laflar işte. Zihniyet aşağı yukarı senin ile aynı muhalefette. Normal bir birey bu söylemleri yapan partiye oy vermez zaten.

Kılıç ile Cumaa da görünmesinin bir anlamı var burası kılıçla alındı kılıç hakkı demenin kibarcası. Ve Osmanlıdan gelen bir gelenek. Sizi neden RAHATSIZ EDİYOR =? ( Ama Ayasofya'nın camii olmasından rahatsız olan insanlar Yunanistan'dan çok ses çıkarıyor bazı şeylere !)
Abi sana bişe diyimmi? Yeni keşfettim. Bence bu bir gizem yada tesadüf. :D
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kıslatımı ne? = KK
Chp nin yanına koyarsak noluyo? = CHPKK

Tesadüf te bukadar olur yani. Doğru çıktı, chp pkk yı destekliyodu.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Söyle bakam neden bay keMAL iniz durmadan yalan söyüyor? Önce Atatürkçü olsun. İstiklal Maşını bilmeyen, ataturkun ılkelerını bılmeyen bir adam. Ben sallamıyorum. Eğer aksini iddia edersen. Cahilsin demektir.

Abi sana bişe diyimmi? Yeni keşfettim. Bence bu bir gizem yada tesadüf. :D
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kıslatımı ne? = KK
Chp nin yanına koyarsak noluyo? = CHPKK

Tesadüf te bukadar olur yani. Doğru çıktı, chp pkk yı destekliyodu.
Dostum sen bir harikasın, gülmekten öldüm ?

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Dostum işsiz adam, seçim sonrasi koyduk mu diyor, daha ne anlatayım? Gençler kaygılı dendiğinde telefonunu göster oluyor.

Ya adam film setindeki gibi poz veriyor? Hollywood mu? Osmanlı döneminde mi yaşıyoruz?

:D

Herkes bilir izmir bok kokar. :D İzmir^'de demekki yaşamıyosun. Hadi yoluna.

Haklısın heykel o akdar yararlıki. Boşyer kaplamaktan başka birşey değil.
İzmir'in neresinde böyle bir koku aldın?

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Heykel ne işe yarar? Köprü ne işe yarar? Aradaki farkı görmediğin için tam bir körsün. Araba üreticez zaten. Malesef beklemek istemeyip, herşeye karşı çıkan bir cehape zihniyeti var. PKK ya destek çıkan bir zihniyet. Hdp yancısı, iyi parti başı.
CHP mı HDP yanlısı :) daha dün HDP İstanbul milletvekili Erdoğan adım atarsa tabii ki tekrar AKP ile uzlaşırız dedi aynısı muhalafete olsa demek ki CHP ile HDP arasında bir bağ varda birleşmek istiyorlar diye kıyameti koparırdınız

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Şu üniversite bittiği an bu ülkede dakika durmam annemi babamı herşeyimi toplayıp ait olduğum yere gideceğim bu ülkeden kurtulacağım

Reaksiyon puanı
1,766
Bana RTE'nin fabrika açılışında yaptığı bir konuşma, açtığı bir fabrika göster. Bak mesela yeni diye açılan fabrika 45 yıldır varmiş Erdoğan'ın 'yeni' diye açtığı fabrika 45 yıldır varmış Kesin Google'dan aratacan ama neyse.
Aaa cum. gazetesi inanayım hemen :D

Onu bunu gectik zaten görüyoruz açılanları
Ülkenin uretiminin artışını, ihracatta ki artışı
Ama tabi RTE açınca inanmayın muhalefet yerlisi varken yabancıdan solunum cihazı alırken savunun haklılar tabii haklı olmama ihtimalleri yok

Tartışma çok uzamış ya ben yokken
Sen aradan cekil cahil derseniz giderim :D

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Aaa cum. gazetesi inanayım hemen :D

Onu bunu gectik zaten görüyoruz açılanları
Ülkenin uretiminin artışını, ihracatta ki artışı
Ama tabi RTE açınca inanmayın muhalefet yerlisi varken yabancıdan solunum cihazı alırken savunun haklılar tabii haklı olmama ihtimalleri yok

Tartışma çok uzamış ya ben yokken
Sen aradan cekil cahil derseniz giderim :D
Iste kendi kendine kanıt üretmeye çalışırsanız hiç yol kat edemezsiniz. Japonya'nın, Çin'in ihracatı arttırmasıyla Türkiye'nin ihracatı arttırması bir mi sence? İthalatımız da artıyor olabilir mi acaba? Yeni diye açılan 300 fabrikanın bir çoğu küçük işletmeymiş, bir tanesi 45 yıldır faaliyetteymiş. Çiltuğ Isı Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Gaziantep Milletvekili adayı açıklamış bunu, mesela 300 fabrika listesinden "HALISAN" yazınca doğru düzgün bir şey bulamadım.

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
CHP mı HDP yanlısı :) daha dün HDP İstanbul milletvekili Erdoğan adım atarsa tabii ki tekrar AKP ile uzlaşırız dedi aynısı muhalafete olsa demek ki CHP ile HDP arasında bir bağ varda birleşmek istiyorlar diye kıyameti koparırdınız
Hangi parti hdp yi destekliyordu? Kılıçdaroğlu hdp yi terörist görmüyoruz demiyor muydu? Onların hepsi terörist. TC ile alakaları yok onların. Adam ilkeleri bilmiyor. İstiklal Marşını bilmiyor. Onlar hep yunan, vatan hainleri onlar. İnanıp onlara oy verenlere şaşırıyorum.

Ha söyleyin neden o zmn ilkeleri bilmiyorlar? Demekki yunanlar. İnsan bilmezmi ilkeleri.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Hangi parti hdp yi destekliyordu? Kılıçdaroğlu hdp yi terörist görmüyoruz demiyor muydu? Onların hepsi terörist. TC ile alakaları yok onların. Adam ilkeleri bilmiyor. İstiklal Marşını bilmiyor. Onlar hep yunan, vatan hainleri onlar. İnanıp onlara oy verenlere şaşırıyorum.

Ha söyleyin neden o zmn ilkeleri bilmiyorlar? Demekki yunanlar. İnsan bilmezmi ilkeleri.
HDP terörist değil ki resmi olarak siyasi parti içindeki insanlar teröre destek veriyor her zaman söylüyorum terörist ise kapansın diyorum ama yok bir ne zaman bir şey olsa HDP, kapatın kardeşim terörist ise, yıllardır ağlayıp durmayın ayrıca say ilkeleri desem sayamayacak adam buradan klavye delikanlılığı yapıyor

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
HDP terörist değil ki resmi olarak siyasi parti içindeki insanlar teröre destek veriyor her zaman söylüyorum terörist ise kapansın diyorum ama yok bir ne zaman bir şey olsa HDP, kapatın kardeşim terörist ise, yıllardır ağlayıp durmayın ayrıca say ilkeleri desem sayamayacak adam buradan klavye delikanlılığı yapıyor
"KaSeTlE gElDi, SsK'yI bAtIrDı, HDPKK, Demirtaşa terörist diyemedi, 10 seçim kaybetti.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Hangi vasıfla? Eğer sen yurt dışına sefalet yüzünden kaçarsan, Avrupa'ya, Türkiye'ye sığınmak isteyen Suriyeli'lerden ne farkın kalıyor?
Ben türkiyede yaşamak istemediğimden buradan gitmek istiyorum onlar gibi savaştan kaçmıyorum sadece orada vatandaş olup orada yaşamak istediğimden gidiyorum zaten şu an vatandaş olmak için uğraşıyorum yakında olacağım inşallah buradan kurtulurum

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Ben türkiyede yaşamak istemediğimden buradan gitmek istiyorum onlar gibi savaştan kaçmıyorum sadece orada vatandaş olup orada yaşamak istediğimden gidiyorum zaten şu an vatandaş olmak için uğraşıyorum yakında olacağım inşallah buradan kurtulurum
Dostum madem yakında kurtulacaksın ne diye buradan siyaseti takip ediyorsun? Savaş yok demişsin bir de, savaş var mesela YPG, PKK yanında açlık ve yoksullukta var.

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Kapanıyo zaten oh. Az kaldı.

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Kapanınca CHP'yi neyle suçlayacaksınız acaba gerçi kapatmak çözüm değil yenisi açılır ama
Chp eski chp değilki. Ataturkun ızınden gıtseler böyle olmz. Başları yani Kemal atatürk ile ilgili birşey bilmez. Bide chpnin başında.