Oguzhan611
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Butcem 15 k oyun icin laptop bakiyorum sadece oyun icin degil dizi falan da izliyorum
Oyun felan okeyde,dizi bizi biraz zorlar (!)Butcem 15 k oyun icin laptop bakiyorum sadece oyun icin degil dizi falan da izliyorum
Stokta yok !Oyun felan okeyde,dizi bizi biraz zorlar (!)
Tulpar T7 V21.5 17,3" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T7 V21.5 17,3" Gaming Laptop sahip olduğu GeForce RTX 3060 ekran kartı ve Intel i7-10875H işlemcisi ile güç ve performansın en iddialı temsilcisi!www.monsternotebook.com.tr
düzenledimMesaj otomatik birleştirildi:
Stokta yok !
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pek bi bilgim yok ama sanki fiyat ve ozeliklere baktigimda bu daha iyi gibi geldi .Tulpar T5 V21.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster NotebookSon attığım bilgisayarda İntel modelleri sıkıntılı oluyor diye biliyorum ama o A15'te miydi pek bir fikrim yok @Görkem Say
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha once hic bilgisayarim olmadigindan herhangi bilgim yok ne olur ne olmaz diye yazdimHocam kriteriniz sadece oyun oynamak olursa zaten öyle bir bilgisayarda çok rahat dizi de izlenir ki, benim 2 GB ramli PC var onda bile izleniyor dizi. Dizileri hangi platformdan izleyeceksiniz, çok mu RAM harcıyor ?
Pek bi bilgim yok ama sanki fiyat ve ozeliklere baktigimda bu daha iyi gibi geldi .Tulpar T5 V21.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
İkisi de arkadaşın bütçesini aşıyor.N11 sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
büyük ekran istersen:
![]()
Yönlendiriliyor
forum.shiftdelete.net
Alabilirse eğer çok rahatlarİkisi de arkadaşın bütçesini aşıyor.
Ram için işlemciyi düşürmek ? Biraz saçma.Alabilirse eğer çok rahatlar
Alabilirse eğer çok rahatlar
MSI KATANA GF76 11UD-059XTR Dizüstü Bilgisayar, 17.3 FHD 144Hz, Core I7-11800H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX3050TI 4GB, DOS: Amazon.com.trRam için işlemciyi düşürmek ? Biraz saçma.
Butcem 15 k oyun icin laptop bakiyorum sadece oyun icin degil dizi falan da izliyorum