BBL-GAMER/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/ Geforce Espor PC | ITOPYA Sizce bu bilgisayar çok fazla ısınırmı ? (kasasını MSI MAG FORGE 101M le değiştirdim)
Peki ısınma sorunu olurmu genelde MSİ GTX 1660 super ventus xs oc ısınıyo diyolarPenthos 5T10-RTX2060 | Game Garaj SSD'yi Kingston A2000 500GB seç.
GP modeller daha çok ısınıyor diye biliyorum, fakat benim attığım çok daha iyi. Senin attığında SSD kötü çıkma ihtimale var.Peki ısınma sorunu olurmu genelde MSİ GTX 1660 super ventus xs oc ısınıyo diyolar
Peki attığınız modelde darboğaz yapma ihtimali varmıGP modeller daha çok ısınıyor diye biliyorum, fakat benim attığım çok daha iyi. Senin attığında SSD kötü çıkma ihtimale var.
10400F ile 2060 darboğaz olmaz. Ancak o sistemi alacaksanız anakartı en azından MSI B460-M'e yükseltin.Peki attığınız modelde darboğaz yapma ihtimali varmı
çünkü 2060 var
Hayır, 1660S'in üzerine RT çekirdeği eklenmiş ve +5-20FPS eklenmiş hali, 10400F 3600'den güçlü bir işlemci. Bu sistemi met 35 hocam da öneriyordu hatta bu sabah bir kişiye aldırdık.Peki attığınız modelde darboğaz yapma ihtimali varmı
çünkü 2060 var
Teşekürler yardımın içinHayır, 1660S'in üzerine RT çekirdeği eklenmiş ve +5-20FPS eklenmiş hali, 10400F 3600'den güçlü bir işlemci. Bu sistemi met 35 hocam da öneriyordu hatta bu sabah bir kişiye aldırdık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
B460 olabilir fakat olmazsa pek bir şey kaybetmezsin, SSD mutlaka A2000 500GB yapılmalı sistem ile gelenin ne olduğu belirsiz.
Rica ederim her zaman.Teşekürler yardımın için
Bisey sorucam linke basınca neden önüme formdan ayrılıyorsunuz diyo bide on sn ye veriyo anlamış değilimBBL-GAMER/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/ Geforce Espor PC | ITOPYA Sizce bu bilgisayar çok fazla ısınırmı ? (kasasını MSI MAG FORGE 101M le değiştirdim)
Güvenlik için olmalı linkte sorun yokBisey sorucam linke basınca neden önüme formdan ayrılıyorsunuz diyo bide on sn ye veriyo anlamış değilim
Ama her linke tıklayınca öyle oluyoGüvenlik için olmalı linkte sorun yok
Ama her linke tıklayınca öyle oluyo
Ya zarar gelirse?Mesaj otomatik birleştirildi:
10 sn beklemekten zarar g
Dalgamı geciyosun dostum? Soru sordum cevap vericeksen ver yoksa gidebilirsinYa zarar gelirse?
Dalgamı geciyosun dostum? Soru sordum cevap vericeksen ver yoksa gidebilirsin
Forum kuralları bu şekilde, eklentileri var, beğenmiyorsanız girmeyebilirsiniz.Ya zarar gelirse?
CPU'lar genelde sorunlu olmaz, GHZ'e göre stok fan yetmiyor.Bence 3600 kronik sorunlu bir işlemci olabilir. Herkes şikayetçiydi.
Yok yani sürekli karşılaştığım için bı sormak istedim bilmediğim için yani begenmemekten değil.?Forum kuralları bu şekilde, eklentileri var, beğenmiyorsanız girmeyebilirsiniz.