Yagii
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 17
Bir çok forum kullanmış birisiyim ve çoğu forum arasından bu forumun arayüzü daha hoş geldi, Wordpress mi kullanıyor? Xenforo'da sanırım bu arayüz yok.
Hocam Xenforo'ya ek bir eklenti mi yaptınız? Bu arayüzü daha önce Xenforo alt yapılı forumlarda görmedim.Forumun alt yapısı Xenforo.
Tabi ki, Xenforo alt yapısının üzerine kurulmuş tema içeriği mevcut.Hocam Xenforo'ya ek bir eklenti mi yaptınız? Bu arayüzü daha önce Xenforo alt yapılı forumlarda görmedim.
Tamam hocam teşekkür ediyorum, çok ferah ve güzel bir arayüzü var gerçekten, ellerinize sağlık.Tabi ki, Xenforo alt yapısının üzerine kurulmuş tema içeriği mevcut.
Zaten WP'nin forum arayüzü ile burasının alakası yok.Bir çok forum kullanmış birisiyim ve çoğu forum arasından bu forumun arayüzü daha hoş geldi, Wordpress mi kullanıyor? Xenforo'da sanırım bu arayüz yok.
Zaten WP'nin forum arayüzü ile burasının alakası yok.
Bu forum Xenforo tabanlı ve forum geliştiricisinin tasarladığı arayüz ile birlikte kullanılıyor.
@Developer arkadaşımızın ellerine sağlık. ?Tamam hocam teşekkür ediyorum, çok ferah ve güzel bir arayüzü var gerçekten, ellerinize sağlık.
ShiftDelete derken forumu demek istedi sanırsam.WordPress kullanıyor hocam evet, ilk öğrendiğimde şaşırmıştım baya![]()
evet hocamShiftDelete derken forumu demek istedi sanırsam.