Pablo Emilio
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 25
GM20 Telimi Alalı 1 Sene oldu 1 Yıl daha garantisi var Custom Ram Atsam garanti bozulur mu?
evet bozulurGM20 Telimi Alalı 1 Sene oldu 1 Yıl daha garantisi var Custom Ram Atsam garanti bozulur mu?
Bozulur.GM20 Telimi Alalı 1 Sene oldu 1 Yıl daha garantisi var Custom Ram Atsam garanti bozulur mu?
Artıları veya eksileri nelerdir?Custom Ram'ınBozulacaktır, garanti bittikden sonra deneyin veya hiç denemeyin.
Özelleştirme seçeneği sunacaktır Custom Romlar, eksi olarak telefon tuğla diye tabir eden vaziyete dönebilir.Artıları veya eksileri nelerdir?Custom Ram'ın
Android Sürümü fln yükseltiyormus?Özelleştirme seçeneği sunacaktır Custom Romlar, eksi olarak telefon tuğla diye tabir eden vaziyete dönebilir.
Onlarda var, daha detaylı anlatım için YouTube'a bakabilirsin android hakkında pek bilgim bulunmamakta.Android Sürümü fln yükseltiyormus?
TeşekkürlerOnlarda var, daha detaylı anlatım için YouTube'a bakabilirsin android hakkında pek bilgim bulunmamakta.
Ram değil Rom önce onu bir düzeltiyimArtıları veya eksileri nelerdir?Custom Ram'ın
benim eski telefon android 5 ti 9 yaptım ama tavsiye etmem pek ben ama ağır bir rom yüklersen telefon kötü olur tavsiyem aynı sürüm android yada bir üstünü kurman olurAndroid Sürümü fln yükseltiyormus?