Yardım Annemi Kaybettim 18 Yaşına Gireceğim Haziran 11De Kendi Üstüme Nasıl Alabilirim

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Öncelikle Başın Sağolsun

Ölüm belgesi ile bu faturaları ödediğin yere gidip hatları iptal etmek istiyorum diyeceksin. Veya üstüne almak istiyorsan gene ölüm belgesi ile gidip üstüme almak istiyorum diyeceksin. Taahüt flan olsa bile ölüm olduğu için sana ceza çıkarmayacaklardır.

Zaten kredi kartları flan otomatik kapanması lazım. Ama atıyorum Elektirik Su doğalgaz faturası gibi şeyler varsa üstüne alman gerekir. Veya İnternet ve cep telefonu hattı varsa onlarıda ya kapanttırman yada üstüne alman gerekir.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,972
Öncelikle başınız sağolsun, bildiğim kadarıyla aboneliği üzerinize devir almanız gerekecek, bunun için sizden başka vasi var ise abonelikten feragat ettiklerine dair imzalı dilekçe ve kimlik belgeleri artı olarak vefat belgesi, mirasçılık belgesi ile şubeye başvurmanız lazım. Aboneliği üzerinize aldığınızda kuvvetle muhtemel yeniden vergi ödemek durumunda kalacaksınız.

ugurgns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle Başın Sağolsun

Ölüm belgesi ile bu faturaları ödediğin yere gidip hatları iptal etmek istiyorum diyeceksin. Veya üstüne almak istiyorsan gene ölüm belgesi ile gidip üstüme almak istiyorum diyeceksin. Taahüt flan olsa bile ölüm olduğu için sana ceza çıkarmayacaklardır.

Zaten kredi kartları flan otomatik kapanması lazım. Ama atıyorum Elektirik Su doğalgaz faturası gibi şeyler varsa üstüne alman gerekir. Veya İnternet ve cep telefonu hattı varsa onlarıda ya kapanttırman yada üstüne alman gerekir.
Şikayetvar da konu açtım. Cevap verdi turkcell dilekçe istedi daha önce dilekçe yazmadım sorunu çözemeyeceğim kaldım bölye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle başınız sağolsun, bildiğim kadarıyla aboneliği üzerinize devir almanız gerekecek, bunun için sizden başka vasi var ise abonelikten feragat ettiklerine dair imzalı dilekçe ve kimlik belgeleri artı olarak vefat belgesi, mirasçılık belgesi ile şubeye başvurmanız lazım. Aboneliği üzerinize aldığınızda kuvvetle muhtemel yeniden vergi ödemek durumunda kalacaksınız.
şikayet var da konu açtım turkcell yazdı benden dilekçe kimlik fotokopisi falan istedi ama ben hiç dilekçe yazmadım sorunu çözemeyeceğim

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Şikayetvar da konu açtım. Cevap verdi turkcell dilekçe istedi daha önce dilekçe yazmadım sorunu çözemeyeceğim kaldım bölye

En yakın Turkcell İletişim merkezine git ölüm belgesi ile birlikte. Onlarda hazır dilekçeler oluyor zaten hemen doldurup iptal işlemini gerçekleştirirler.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Benzer işlemi bende yaptırdım. Kullandığım hat babamın üzerineydi o öldükten 3 4 yıl sonra hat 3 ay içinde kapanacak gibisinden mesaj gelmeye başladı. Ölüm belgesi, mirasçılık belgesi ve kimlikle gittiğimde hallettiler.

Bu belgelerin orijinalini mümkün mertebe hiç bir kuruma verme, çoğunda fotokopi yeterli olur. Noterliğe veya mahkemeye sürekli mirasçılık belgesi için para vermemiş olursun.

Son düzenleme:

ugurgns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
En yakın Turkcell İletişim merkezine git ölüm belgesi ile birlikte. Onlarda hazır dilekçeler oluyor zaten hemen doldurup iptal işlemini gerçekleştirirler.
Yakınımda turkcell iletişim merkezi yok superonline'ı aradım zaten yok dediler bulunduğunuz bölgede yapacak bir şey yok artık ne olur bilemem

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Belii zaman sonra Hesab Turkcell se Ödemezsen Top Yekun gelir ve Prosodur geregı Fes eder Bu baglamda Hat veya Numara vs kapanır Bılgın olsun..

Basın Sagolsun, Veraset ılamı ile Annenın Tum Adına Kayıtlı Faturalarını Kendı uzerıne alırsın ama sana Tavsıyem abın olarak, Tum faturaları Duzenlı ode Ilerıkı zaman dılınınde Verasat ılamı ilede uzerıne al, Neden Böyle yapacam dersen, Borcun Cıkmaz, Toplu Borc odemez ve sıkıntıya gırmezsın Odemeye devam etmen sana Faydasız sorun yapmaz..

ugurgns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Belii zaman sonra Hesab Turkcell se Ödemezsen Top Yekun gelir ve Prosodur geregı Fes eder Bu baglamda Hat veya Numara vs kapanır Bılgın olsun..

Basın Sagolsun, Veraset ılamı ile Annenın Tum Adına Kayıtlı Faturalarını Kendı uzerıne alırsın ama sana Tavsıyem abın olarak, Tum faturaları Duzenlı ode Ilerıkı zaman dılınınde Verasat ılamı ilede uzerıne al, Neden Böyle yapacam dersen, Borcun Cıkmaz, Toplu Borc odemez ve sıkıntıya gırmezsın Odemeye devam etmen sana Faydasız sorun yapmaz..
Faturaları 6 aydır ödüyorum. Annem ocak ayında vefat etti bende bu hafta 18 yaşıma girdim kendi üzerime almak istedim. Faturaları ödemeye devam ediyorum. Bu şekil ne kadar daha kullanabilirim bilginiz var mı?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Faturaları 6 aydır ödüyorum. Annem ocak ayında vefat etti bende bu hafta 18 yaşıma girdim kendi üzerime almak istedim. Faturaları ödemeye devam ediyorum. Bu şekil ne kadar daha kullanabilirim bilginiz var mı?
Başınız sağolsun.
Dediğim gibi telde 3 4 yıl sorun çıkarmadı sms atıyorlar zaten, müşteri hizmetlerini arayarak yeni taahhüt yaparak kullandık. Elektrik su gibi faturaları devralmasanda oluyor ananemde bizde yıllardır öyle kullanıyoruz. Hat konusunda unuttuğum nokta şu oldu 150 TL gibi bir ücreti var. Faturaliysa fatura dönemine bölüyorlar faturasızsa peşin.
İnternette taahhüt bittiğinde yenileyemediğimizden kendi üzerimize aldık. Sadece doğalgazı bilmiyorum, bizimki benim adımaydı ananeme sonradan bağlandı.

Son düzenleme:

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Başınız sağ olsun hocam Allah sabır versin