Rehber Control Ücretsiz Oldu

Reaksiyon puanı
8,191
Sonunda. Güzel bir oyun. Gizemli oyun diyorlardı çok güzel olmayan oyunlara. Bir de bazıları fall guys diyordu. İyi ki onu vermediler. Dandik oyunlara gizemli oyun demesinler.
Ama Control gizemli oyun denilebilir.
Fall Guys isteyenler küçük kardeşlerimizdi. Yayıncılar pohpohlayınca deneyimlemek istediler sanırım oyunu.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Epic games kesin fall guys verecek diyenlere en fazla 30 Tl lik oyun verecek diyenlere gelsin işte controlllll
Epic games bedava oyun vermeden önce de favorimdi steami pek sevmiyorum ve epicin zaman içinde yükselmesine seviniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ALLAHIN izniyle bayramdan sonra bilgisayar alınca oyunum yok diye üzülmeyeceğim İnşALLAH

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Son aylarda gizemli oyun diye çöp dağıttılar. Her hafta bunu açıklamaktan bıktık siz olay çıkartmaya bıkmadınız.
Biz olay çıkartmıyoruz sen bunu diyerek olay çıkartıyorsunuz biz epici övüyoruz siz steam kullanıcıları da bunu sevmiyorsunuz
Control oyunu da güzel böyle bir şeyleri uçurmak falan geforce nowda varsa oynarım

XTheSmellOfDeathX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Watch Dogs 2, Farming Simulator 2019, Ark Survival Evolved, Just Cause 4 ve en önemlisi GTA 5 gibi muhteşem oyunlar verdi Epic Games. Çöp demek sizce de biraz saçma değil mi ?

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,762
Adamlar bugüne kadar steamde indirimli aldığım bazı oyunları ücretsiz yaptı. Onları da epicte bedavadan bir daha aldım. Şimdi epicte paraayla aldığım oyunlardan iki tanesi ücretsiz oldu alamıyorum. Neyse kardeşim fazla hesaplarında alacak.

Steamde aldığım fakat epicte bedava olunca tekrar aldığım oyunlar

Alan Wake
Batman Arkham - Trilogy
Metro: 2033 Redux
Alan Wake's American Nightmare
Grand Theft Auto V
Borderlands: The Handsome Collection
HITMAN
The Long Dark
Metro: Last Light Redux
Among Us

Epicte parayla aldığım ama sonradan ücretsiz olan oyunlar
Control Pre-Purchase
World War Z

Ama bunların kat ve kat fazla bedava oyunu da tüm platformlarda topladım.

Reaksiyon puanı
8,191
Watch Dogs 2, Farming Simulator 2019, Ark Survival Evolved, Just Cause 4 ve en önemlisi GTA 5 gibi muhteşem oyunlar verdi Epic Games. Çöp demek sizce de biraz saçma değil mi ?
Yahu her hafta aynı terane. Bak kardeşim o saydığın oyunları 'GİZEMLİ OYUN' dedi ve gerçekten hak eden oyunları verdi. Ama son 2 3 haftadır 'GİZEMLİ OYUN' deyip çer çöp dağıttı. Biz de diyoruz ki, çer çöp oyun vereceksen gizemli oyun deme ismini söyle beklentiye girmeyelim. Beklentiye girip Among Us gibi bi oyun görmek can sıkıcı.

XTheSmellOfDeathX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Yahu her hafta aynı terane. Bak kardeşim o saydığın oyunları 'GİZEMLİ OYUN' dedi ve gerçekten hak eden oyunları verdi. Ama son 2 3 haftadır 'GİZEMLİ OYUN' deyip çer çöp dağıttı. Biz de diyoruz ki, çer çöp oyun vereceksen gizemli oyun deme ismini söyle beklentiye girmeyelim. Beklentiye girip Among Us gibi bi oyun görmek can sıkıcı.
Adam her hafta gizemli oyun olarak AC Valhalla, Cybperunk 2077 falan mı versin ? Arada bir normal oyunlar verip sonra bomba bir oyun veriyor, 1 hafta bekleyip muhteşem bir oyun alamadın diye çöp demen saçma.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Adam her hafta gizemli oyun olarak AC Valhalla, Cybperunk 2077 falan mı versin ? Arada bir normal oyunlar verip sonra bomba bir oyun veriyor, 1 hafta bekleyip muhteşem bir oyun alamadın diye çöp demen saçma.
Normal oyunda versin ama gizemli oyun demesin direk adını söylesin.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Among Us tarzı oyunlara gizemli oyun demesinler diyoruz. Direk oyunun adını söylesinler. Yani verebilirler bu oyunları ama tekrar diyorum gizemli oyun demesinler sadece. Control gibi oyunsa gizemli oyun diyebilirler ama çok iyi oyun değilse gizemli oyun diye boşuna meraklanıp bekliyoruz.
Bir de Steam iyi ve Epic Games kötü de demiyoruz.
Sanki Türkçe değil Latince yazıyoruz.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
8,191
Yahu normal oyun desin ismini versin diyorum bunu anlamak çok mu zor neden gizemli oyun yazıyorlar oraya?

XTheSmellOfDeathX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Çöp oyun demiyoruz. Sadece Among Us tarzı oyunlara gizemli oyun demesinler diyoruz. Direk oyunun adını söylesinler. Yani verebilirler bu oyunları ama tekrar diyorum gizemli oyun demesinler sadece. Control gibi oyunsa gizemli oyun diyebilirler ama çok iyi oyun değilse gizemli oyun diye boşuna meraklanıp bekliyoruz.
Bir de Steam iyi ve Epic Games kötü de demiyoruz.
Sanki Türkçe değil, Latince yazıyoruz.
Adam sana beleş oyun veriyor hâlâ yok gizemli oyun demesin yok meraklandırmasın. Hem verdiği oyunların hepsini alıp oynuyorsun hem de gelmiş burada bunları diyorsun. Kimse keyfinin kahyası değil istediğini yapsın. "Sanki Türkçe değil, Latince yazıyoruz"