• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galatasaray.org'a Üyelik Sistemi Açıldı !

ae_hmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyelik Sistemi Başladı!

Galatasaray.org'da üyelik sistemi bugünden itibaren başladı. Galatasaray.org'a üye olanlar, isimlerini Galatasaray Üyelik Sistemine kaydettirmenin yanı sıra birçok avantajdan da faydalanma hakkına sahip olacaklar.

Üyeliğin getirdiği avantajlardan bazıları:

- Sitemizin en çok ilgi çeken bölümlerinden olan "Sarı-Kırmızı Medya", üyelik sisteminin başlamasıyla sadece üyelerimiz tarafından izlenecek.

- Sitemizin ilgi çeken bölümlerinden birisi olan "Taraftar Locası" da kısa bir süre sonra sadece üyelerimize açık olacak.

- Sitemizde düzenlenen ödüllü yarışmalara sadece üyelerimiz katılacak.

- Galatasaray'dan haberleri ve duyuruları içeren çeşitli e-bülten uygulamalarından üyelerimiz faydalanabilecek.

- Kısa bir süre sonra başlayacak olan Galatasaray Taraftarlarına yönelik yeni uygulamalarda üyelerimiz çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak. :)

www.galatasaray.org

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sitesinden bile para kazancaklar ne hallere düştü bunlar koskoca Galatasaray

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sallamyın ya bugune bugun dunyanın en populer Türk takımıyız paramı isticez ezikmiyiz biz sizinibi

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
para isteme gibi bi olay yok ortada Hemen sallamasyona geçmeyelim

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
cekemi yolar cunku fb nin sitesindeki site yoneticileri uyelik sistemi yapmasını bilmiyo onlar anca Galatasarayı karalamayı bilirler

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2000küsür mesaj yazmışın bari ondan utan be rıdvan

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2000küsür mesaj yazmışın bari ondan utan be rıdvan

niye ben dogruları soluyorum bazen fb tv yi acıyorum bole bakıyorum bi gs yi karalam gidiyo sen hic gstv de feneri karalanırken gordunmu ben buna bisy demiyorum

hem sende biliyorsun fb nin galaatsaraylı oyunculara sitesinde digerleri diye söz etmesini

hatta ve hatta rekabetin yuzuncu yılında gs 2 gun önceden kutlamaya basladı fener 9 saat onceden flan koydu mecbur olmasa onuda yapmazdı

simdi benmi ayıp ettim sole

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
süper olmuş üyeligimizi aldık..tüm Galatasaraylı taraftarlarımız davetlidir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zaten üyeydim ben. Hayırlısı olsun camiamıza.

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
3 Günde 15.000 Üye!

11 Şubat 2009'da Galatasaray Spor Kulübü Resmi İnternet Sitesi Galatasaray.org'da başlatılan Üyelik Uygulamasında 3 gün süresince 15.000 üyelik başvurusu yapılmıştır.

Taraftarlarımızın gösterdiği ilgiye teşekkürlerimizi sunar, üyelikle ilgili her türlü soru ve sorunlarınız hakkında gssite@galatasaray.org mail adresinden site yönetimi ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Daha da artar inşallah.