H61 öneririm. 2. el ister misiniz?Merhaba arkadaşlar intel i5 3470 işlemciye uygun anakart önerir misiniz? pek anlamıyorum da Max 550 fln olursa iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
Yok sıfır alırım ama bana seçip bı link atma imkanıniz varsa sevinirim çünkü anakartmis fln hiç anlamıyorumH61 öneririm. 2. el ister misiniz?
Şöyle bir durum var ki, 1155 sokete artık destek verilmiyor ve bu soket için üretilen anakartlar genelde fason anakart oluyor. Yani pek kaliteli değiller. Ama alırım derseniz de şunu öneririm: Esonic H61FHL Intel H61 1333 MHz DDR3 Soket 1155 mATX Anakart Fiyatları ve ÖzellikleriYok sıfır alırım ama bana seçip bı link atma imkanıniz varsa sevinirim çünkü anakartmis fln hiç anlamıyorum
Hmm teşekkür ederim peki i5 4590 işlemciye güzel bir anakart varmı bulunabilirmiŞöyle bir durum var ki, 1155 sokete artık destek verilmiyor ve bu soket için üretilen anakartlar genelde fason anakart oluyor. Yani pek kaliteli değiller. Ama alırım derseniz de şunu öneririm: Esonic H61FHL Intel H61 1333 MHz DDR3 Soket 1155 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Ona sıfır daha güzelini bulabiliriz.Hmm teşekkür ederim peki i5 4590 işlemciye güzel bir anakart varmı bulunabilirmi
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için bu attığın gayet iş görür sanırım. Yorduysam kusura bakma knk yaOna sıfır daha güzelini bulabiliriz.
Msi H81M-E33 Intel H81 1600 MHz DDR3 Soket 1150 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Msi H81M-E33 Intel H81 1600 MHz DDR3 Soket 1150 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hiç sorun değil. Attığım anakart gayet güzel. Ayrıca güncel bir BIOS'u var.Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için bu attığın gayet iş görür sanırım. Yorduysam kusura bakma knk ya
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun knk ??Hiç sorun değil. Attığım anakart gayet güzel. Ayrıca güncel bir BIOS'u var.