Trrrek Çillo karabasan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,056
Merhabalar Steam'i açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ve açılmıyor nasıl çözebilirim?
Sil - Baştan Yükle ?Merhabalar Steam'i açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ve açılmıyor nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 154830
sil-yükle olmazsa maalesef windows 7 artık steam desteklemiyorMerhabalar Steam'i açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ve açılmıyor nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 154830
Bana kalsa Windows 7 hepsinden daha iyide güncel değil yani daha kullanışlı değilmi Windows 7 ?sil-yükle olmazsa maalesef windows 7 artık steam desteklemiyor![]()
Hayır , eski bir işletim sistemi olduğu için artık bazı programları desteklemiyor. (ben de biliyorum ne kadar performanslı bir işletim sistemi olduğunu.)Bana kalsa Windows 7 hepsinden daha iyide güncel değil yani daha kullanışlı değilmi Windows 7 ?
İşte güncel olsa o sorunlar kalkicaktir tabi ?Hayır , eski bir işletim sistemi olduğu için artık bazı programları desteklemiyor. (ben de biliyorum ne kadar performanslı bir işletim sistemi olduğunu.
Cidden mi?sil-yükle olmazsa maalesef windows 7 artık steam desteklemiyor![]()
Adobe Preimiere'i vs. desteklemiyor.Cidden mi?
Ben geçen gün Steam'ı yükleyip açmıştım.Adobe Preimiere'i vs. desteklemiyor.
(yazdıklarınızı açıklar mısınız?)
DoğruWin 7'e üvey evlattan daha kötü davranıyorlar yaw
Evet.İşte güncel olsa o sorunlar kalkicaktir tabi ?