gedson fernandes geri gel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
şarjda takılıyken bir sorun yokken çıkarınca açılıp kapanıyor sorun nedir? ( format attınm düzelmedi)
boştayken şarjdan çıkarır çıkarmaz 3-5 saniye sonraKullanırkenmi oluyo boştayken mi
Batarya gg bence. Böyle olaylar batarya gidince oluyor. Bir kaç gün sonra şarzda çıkarınca kökten açılmaz.
Sorun donanımsal büyük ihtimalle. Servise götürmeye ne dersin?boştayken şarjdan çıkarır çıkarmaz 3-5 saniye sonra
Garantisi yok hocamSorun donanımsal büyük ihtimalle. Servise götürmeye ne dersin?
Donanımsal olarak batarya ölmüş bence. Tam olarak bilmiyorum, ama bizde öyle olmuştu.Ekli dosyayı görüntüle 154746 batarya bu durumda
hocam çok konu dışı ama senin nickini baya destekliyorumşarjda takılıyken bir sorun yokken çıkarınca açılıp kapanıyor sorun nedir? ( format attınm düzelmedi)
Yarın bir telefoncuya baktırayım en iyisiDonanımsal olarak batarya ölmüş bence. Tam olarak bilmiyorum, ama bizde öyle olmuştu.
Konuyla alakasız olcak ama zaten o telefon eski tamir ettirmek yerine yeni telefon alınYarın bir telefoncuya baktırayım en iyisi
Çok doğru söylüyor içinizden birisi ilk defa şu kafayı çalıştırdıKonuyla alakasız olcak ama zaten o telefon eski tamir ettirmek yerine yeni telefon alın
param olsa alırdım zatenÇok doğru söylüyor içinizden birisi ilk defa şu kafayı çalıştırdı
iphone5s kullanan adamda fazla para olmadığı belli zatenparam olsa alırdım zaten