önder_csk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Format attırdıktan sonra epic games yükledim sonuç yardımcı olun lütfen
kapersky var ztn tarıyorum şimdiKaspersky kurup tarat derim. Virüs falan olabilir. Epic ile alakalı olacağını sanmıyorum.
Kaspersky kurup tarat derim. Virüs falan olabilir. Epic ile alakalı olacağını sanmıyorum.
Epic games launcher (4) yazıyor.Ekli dosyayı görüntüle 154222
hayır sadece 1 tane açık ama 4 yazıyor bende şaşırdımEpic games launcher (4) yazıyor.
4 tane açmışsın heralde![]()
Normal olabilir Epic gamesi kapatmayı deneyin giderse epic güncelleme filan yapıyordur büyük ihtimalle.hayır sadece 1 tane açık ama 4 yazıyor bende şaşırdım
ne yapabilirim bu sorunu çözmek içinNormal olabilir Epic gamesi kapatmayı deneyin giderse epic güncelleme filan yapıyordur büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende açtım epici şimdi bende 6 yazıyor cpu kullanı mı 1-10 arası gidip geliyor.
Epic gamesi açın bakın herhangi bir güncelleme veya o tarz bir şey var mı diye. Eğer bilgisayar açıldığında epic games açılıyorsa o ayarı kapatın.ne yapabilirim bu sorunu çözmek için
güncelleme vb yokEpic gamesi açın bakın herhangi bir güncelleme veya o tarz bir şey var mı diye. Eğer bilgisayar açıldığında epic games açılıyorsa o ayarı kapatın.
güncelleme yapmamasına rağmen hep böylese garip. Kapatınca sorun olmuyor ama değil mi?güncelleme vb yok
kapatınca sorun yokgüncelleme yapmamasına rağmen hep böylese garip. Kapatınca sorun olmuyor ama değil mi?
İşlemci güçsüz kalıyor olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 154222
bundan 3 ay önce bir sorun yoktu ama 3.6 ghz 4 çekirdek amd fx 4100 işlemciİşlemci güçsüz kalıyor olabilir.
FX 4100'de bu kadar olmamalı. Farklı programlarda da oluyor mu?bundan 3 ay önce bir sorun yoktu ama 3.6 ghz 4 çekirdek amd fx 4100 işlemci
yani epic gamesden zor bela among us indirdim ondada baya düşük fps alıyomFX 4100'de bu kadar olmamalı. Farklı programlarda da oluyor mu?
Tam sistem özellikleri nediryani epic gamesden zor bela among us indirdim ondada baya düşük fps alıyom
Malwarebytes indir Tarat olmazsa.Ekli dosyayı görüntüle 154222
İşlemci AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3.60 GHzTam sistem özellikleri nedir
Yeni formatlandıysa sorun başka bir şeyden gibi.Malwarebytes indir Tarat olmazsa.
Tekrar Format at dene.
Ekran kartı kötü ama Among Us'da sorun çıkarmaz. Yani anlamadım. Bir daha format atın eğer önemli bilgilee yoksa.İşlemci AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3.60 GHz
Takılı RAM 8,00 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi
Ekran Kartı : Amd ATI Readon HD 4300/4500 Series
Format doğru atılamamış olabilir. hiç hata falan verdi mi bilgisayar format sırasında?Yeni formatlandıysa sorun başka bir şeyden gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı kötü ama Among Us'da sorun çıkarmaz. Yani anlamadım. Bir daha format atın eğer önemli bilgilee yoksa.
HEMEN YApayımAmong Us akıcı bir oyun değil zaten. Kaspersky ile ''TAM TARAMA'' yapar mısınız?
Bilgisayarcıya götürmesini pek tavsiye etmem.İşlemciyi bi bilgisayarcı götür bence.
Güvenilir olana götürecek heralde.Bilgisayarcıya götürmesini pek tavsiye etmem.
Allah aşkına bilgisayarcıya işlemciyi verse ne olacak? Atomlarına mı bakacak? Bence sorun Windows ya da donanımlardan kaynaklı.İşlemciyi bi bilgisayarcı götür bence.
Biz götürmüştük bilgisayar açılışta siyah ekran veriyordu, yeni SSD verdi düzeldi.Allah aşkına bilgisayarcıya işlemciyi verse ne olacak? Atomlarına mı bakacak? Bence sorun Windows ya da donanımlardan kaynaklı.
Ama Parça değiştirmişsin. Çoğu bilgisayarcı zaten öyle beni kazıklamaya çalıştılar mesala i7 4790 lı bilgisayarımda demişlerdeki işlemcin yüzünden deyip daha kötü işlemci takacaklardı. Format Attım düzeldi. Bu bir örnek arkadaşımın işlemcisini çalıp daha kötü işlemci takmış sonra Ramlerini çıkarmış başka arkadaşımın işte ilginç insanlar Benim Samsung SSD kötü diyip ADETA SU630 takacaktı.Biz götürmüştük bilgisayar açılışta siyah ekran veriyordu, yeni SSD verdi düzeldi.
Adam bize daha iyi SSD takmış.Ama Parça değiştirmişsin. Çoğu bilgisayarcı zaten öyle beni kazıklamaya çalıştılar mesala i7 4790 lı bilgisayarımda demişlerdeki işlemcin yüzünden deyip daha kötü işlemci takacaklardı. Format Attım düzeldi. Bu bir örnek arkadaşımın işlemcisini çalıp daha kötü işlemci takmış sonra Ramlerini çıkarmış başka arkadaşımın işte ilginç insanlar Benim Samsung SSD kötü diyip ADETA SU630 takacaktı.
Onu bilmem her bilgisayarcı Farklı ama çoğu fazla para alıp ucuz mal koyma peşinde.Adam bize daha iyi SSD takmış.